Mamma!

Jag började min fredag på det bästa sätt jag kan tänka mig: jag vaknade bredvid Gillis och när han slog upp ögonen så sa han ”mamma!”. Han säger mamma på dagarna men inte liksom direkt till mig så det här var första gången. Wow. Det här kommer jag att leva på länge. Nu är plutten och min man påväg till föris och jag ska till Hotell Diplomat där Löwengrip Care & Color har konferens för Q1 och Q2 2015. Blir himla roligt. Ska filma lite under dagen så får ni träffa alla som jobbar i bolaget.

image

Min mage har vuxit! Är i vecka 30.

 1. Måste också få berömma dig! Sååå fräsch och snygg. Superfin mage! Jag undrar också vart den fina klänningen kommer ifrån?
  Kram

 2. lisa skriver:

  Så fin klänning!!! Var är den ifrån?

 3. Okej, alltså jag har två barn så jag borde kanske veta detta men… Vad F** är FÖRIS?!

  1. maria skriver:

   Föris är förskola! Förkortning på förskola! Tycker det är superbra ord! Lite mjukare och lättare att säga föris än förskola 🙂 Och ordet dagis är det ju inte tal om längre, eftersom det inte heter dagis! Tummen upp för Isabella!! Hoppas ni använder ordet föris/förskola hemma i vardagligt tal också och lär Gillis att det heter det och att det inte bara är på bloggen!

   1. Anna skriver:

    Det konstiga är att ”öppna förskolan” kan folk med att säga, men inte ”förskola”…

   1. rebecca skriver:

    Haha för mig är föris = förfest (även fast jag självklart förstod att det inte innebar detta sammanhang). Dock är jag ju en 19 årig universitstudent vilket kanske spelar in 😉

 4. Linn skriver:

  Shit va snygg du är!!!! 😀 ha en fin fredag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..