Torsdagen

Idag har vi först haft ett ledningsmöte för Löwengrip Care & Color och tagit upp de stora frågorna som vi gör en gång i månaden. Alltifrån ekonomi, personal, lager, kommande produkter etc och efter det träffade vi Headbrands och planerade vårt frisörevent vi ska ha i Stockholm den 15 februari på Clarion Sign. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; det är himla kul att produkterna kommer ut till frisörer. Att vara ett märke som platsar lika bra på apoteken som i frisörhyllan är något vi har strävat efter sedan start. För det är precis det jag är ute efter, skonsamma ingredienser men att produkterna ändå gör skillnad. Det är ingen lätt kombination men än så länge är vi på rätt spår!

IMG_444228278

IMG_444228960

Kavaj Mayla, mamma/amningsklänning Proud

Nu ska jag hem till min man och plutt som tillbringat sin andra inskolningsdag på förskolan. Jag har fått bilder under dagen på när han ätit lunch, sovit under sovstunden och målat med målarfärg för första gången i sitt liv. Först värkte det lite i hjärtat när jag insåg att jag inte fick vara med honom under den första målarstunden med pensel men sedan insåg jag att vi kan måla hur mycket som helst tillsammans. Jag är så glad över att han verkar trivas att vara där!

 1. emelina skriver:

  tack för din komentar.

 2. Lisa skriver:

  Hej Bella!

  Tänkte höra om dina produkter är ekologiska och/eller fria från parabener osv.
  Jag själv som gravid är väldugt mån om det. Köper bara ekologiskt och giftfritt både till mig själv och mitt kommande barn. Finns väldigt fina produkter idag, men marknaden måste ju breddas!
  Just hår- och hudvårdsprodukter är ju fruktansvärda miljöbovar som vi dessutom spolar ut genom avlopp och som reningsverken inte rår på.
  Eko-trenden växer ju sig dessutom bara större och starkare på marknaden då vi konsumenter blir mer pålästa/medvetna och gör mer aktiva val då vi vet att det är vi som kan påverka och förändra världen.

  Hur ställer du dig till detta? Står ditt märke för detta och hur arbetar du aktivt med gift- och miljötänket nu när du väntar ditt andra barn?

 3. Det här kanske är en konstig fråga, men jag kollade på vad kavajen kostade samt vilket material det var och för mig är inte polyester för 3000 kr ekonomiskt. Bomull, bambu, hampa, lin, silke eller skinn kan absolut få kosta, men polyester känns inte som att det borde kosta så mycket, åtminstone tänker jag så. Tror till och med att du och Pingis talade om det i ett program. Hur tänker du kring det? Skulle vara kul att höra 🙂

 4. Lina skriver:

  Hej Isabella!
  Har läst din blogg då och då det senaste året, då jag varit föräldraledig. Läste vad du skrev om LCC hårprodukterna och tänkte att jag skulle testa. Är ganske kinkig och använder bara frisörprodukter i vanliga fall, men satte av mot ett Kronans apotek i vår stad och införskaffade alla produkter! Håret känns rent och glansigt efter användande. Dock har jag fått byta värmeskyddet vid 2 tillfällen, då pumpen krånglat och den stockats igen med något som ser ut som lim!? Enligt Apoteket var det många kunder som haft samma problem. Till min fråga, kommer ni att byta ut dessa pumpar? Är lite frustrerande då man bor på landet, att behöva byta dessa vid 2 tillfällen. Annars mycket bra produkter ?

 5. Linda skriver:

  Hej! Jag har letat efter din parfym på flera olika ställen här i Växjö men ingen har den. Har jag missat något ställe kanske??

  Skulle så gärna vilja dofta på den innan jag köper via nätet nämligen. Finns de kanske såna prover av parfymen ?? Å i så fall hur får man tag på en sådan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..