ANNONS

Torsdagen

/

Idag har vi först haft ett ledningsmöte för Löwengrip Care & Color och tagit upp de stora frågorna som vi gör en gång i månaden. Alltifrån ekonomi, personal, lager, kommande produkter etc och efter det träffade vi Headbrands och planerade vårt frisörevent vi ska ha i Stockholm den 15 februari på Clarion Sign. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; det är himla kul att produkterna kommer ut till frisörer. Att vara ett märke som platsar lika bra på apoteken som i frisörhyllan är något vi har strävat efter sedan start. För det är precis det jag är ute efter, skonsamma ingredienser men att produkterna ändå gör skillnad. Det är ingen lätt kombination men än så länge är vi på rätt spår!

IMG_444228278

IMG_444228960

Kavaj Mayla, mamma/amningsklänning Proud

Nu ska jag hem till min man och plutt som tillbringat sin andra inskolningsdag på förskolan. Jag har fått bilder under dagen på när han ätit lunch, sovit under sovstunden och målat med målarfärg för första gången i sitt liv. Först värkte det lite i hjärtat när jag insåg att jag inte fick vara med honom under den första målarstunden med pensel men sedan insåg jag att vi kan måla hur mycket som helst tillsammans. Jag är så glad över att han verkar trivas att vara där!

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00