Tillbaka på kontoret

.. Jag är back on track! Det kändes väldigt kul att kliva in på Economista-kontoret idag där LCC och Flattered huserar. Jag möttes av ett stort grattis. Mina kollegor vet hur mycket jag har velat ta det där körkortet. Jag har varit borta från alla bolag i 2,5 vecka vilket är lång tid. Tidsmässigt hade jag nog kunnat klämma in ett möte varje dag men jag bestämde mig för koncentrera mig på endast körningen och nu i efterhand var det väldigt klokt. Jaha! Full fart nu då. Eller lagom fart med tanke på lilla bebisen i magen. Men det ligger roliga saker på agendan. Strax väntar ett lunchmöte. Hörs snart!

bild-8

Vi i senaste Privata Affärer som kommer ut i butik 2 feb

 1. Marie skriver:

  Hej Bella,

  Grattis till körkortet, vad grym du är!
  jag ville fråga dig vilken vecka/månad som du blev gravid i?
  Är nyfiken då vi också vill (om man kunde önska) försöka få ett vår-barn. Kram M

 2. lisen skriver:

  Lunchmöte på kontoret då för det var det doktorn sa och sen hem och vila!!!

 3. Linnea skriver:

  Hej Isabella! Jag har länge varit ute efter din bok ‘Egoboost!’ nu, men det känns som ett hopplöst fall. I hela 7 akademibokhandlar har jag letat, men den har varit helt slut och alla har sagt samma sak, ”den går inte att beställa från förlaget”. Jag har även kikat på ett flertal bibliotek, men den har inte funnits där heller. Finns det något sätt att få tag på boken? 🙂

 4. Emelia skriver:

  Snälla kolla min och min kompis blogg, vi skriver om vår vardag, tips och massa annat skoj! vilmamela.blogg.se

 5. Emma skriver:

  Grattis till körkortet! Jag håller själv på och tragglar och varenda gång jag pluggar och tankarna börjar vandra brukar jag påminna mig själv om att målet är en Tesla! Det kommer ta ett tag, alla gånger, men en riktigt grym och miljösnäll elbil känns som en fantastisk dröm! 🙂

  http://www.lovelly.se. Ekologisk, giftfri och miljövänlig webbutik för hela familjen! Vi erbjuder produkter från väletablerade och ekovänliga märken som Klean Kanteen, Natursutten, Lifefactory, Majvillan, Bee’s Wrap samt även vackra och ekologiska bambuprodukter till kökets alla bestyr! Ta er gärna en titt 🙂

  /Emma

  1. S skriver:

   Det finns inga miljösnälla bilar. Just sayin’.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..