ANNONS

Tillbaka på kontoret

/

.. Jag är back on track! Det kändes väldigt kul att kliva in på Economista-kontoret idag där LCC och Flattered huserar. Jag möttes av ett stort grattis. Mina kollegor vet hur mycket jag har velat ta det där körkortet. Jag har varit borta från alla bolag i 2,5 vecka vilket är lång tid. Tidsmässigt hade jag nog kunnat klämma in ett möte varje dag men jag bestämde mig för koncentrera mig på endast körningen och nu i efterhand var det väldigt klokt. Jaha! Full fart nu då. Eller lagom fart med tanke på lilla bebisen i magen. Men det ligger roliga saker på agendan. Strax väntar ett lunchmöte. Hörs snart!

bild-8

Vi i senaste Privata Affärer som kommer ut i butik 2 feb

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00