ANNONS

Mentala spärrar

/

Jag älskar den här bilden med Pippi. Den påminner mig att aldrig tänka ”det här kommer jag inte klara” utan istället vända det till ”Klart att det går!”. Just körkortet har varit en mental spärr för mig. När det inte gick med körlektionerna och teorin för tre år sedan så gav jag upp och struntade i det totalt. Sedan undvek jag ämnet så långt jag kunde. Men så kom den stunden då jag kände att ”nä nu ska jag greja det på en gång. DET SKA GÅ”. Bestämma sig är halva vägen. Man behöver något som motiverar än. I mitt fall blir jag tvåbarnsmamma om 10 veckor så det var bara att hugga i.

Andra mentala spärrar jag ska använda Pippi-tänket med:
1. Springa en 1 mil. 7 km är hittills min ”gräns”.
2. Laga en riktigt god middag till familjen, inte bara värma på något.
3. Läsa böcker på engelska, jag känner mig lite rädd inför att inte förstå allt.

FullSizeRender-13

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00