ANNONS

Frukostdejt

/

Imorse mötte jag upp min gamla barndomsvän Caroline för en frukost på Snickarbacken 7. Det var evigheter sedan vi sågs så vi hade så många knäppa, roliga minnen att påminna varandra om. Minns första gången vi skulle testa alkohol. Vi var alldeles för unga och hade blivit bjudna på en fest för första gången, dock ville vi inte komma dit oförberedda (Läs: aldrig smuttat alkohol) så vi bestämde oss för att testa och dela på en Xider i den lägenhet jag bodde själv i ett tag som 14 åring.  Vi fick de utköpt av en äldre vän och så satt vi där spänt i soffan och väntade på vad som skulle hända. Minns att inget hände och att vi blev besvikna ”Är det såhär det är att vara full, då fattar jag inte grejen”.

IMG_3086

Hur som helst. Det roliga med Caroline är att redan som 12 åring så sa hon till mig att hon skulle plugga på Berghs och jobba med PR när hon var vuxen. Jag var lika bestämd fast med mitt juristyrke eller politiker. Vi var nog dom enda i klassen som redan hade vår ”utstakade plan” framför oss och ingen kunde stoppa oss. Hon gick precis den vägen och jobbar idag på Springtime. Dessutom har hon skrivit två böcker och jag har den senaste Fit & Framgångsrik hemma.

IMG_3087

… Toppenställe för frukost!

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00