Frukostdejt

Imorse mötte jag upp min gamla barndomsvän Caroline för en frukost på Snickarbacken 7. Det var evigheter sedan vi sågs så vi hade så många knäppa, roliga minnen att påminna varandra om. Minns första gången vi skulle testa alkohol. Vi var alldeles för unga och hade blivit bjudna på en fest för första gången, dock ville vi inte komma dit oförberedda (Läs: aldrig smuttat alkohol) så vi bestämde oss för att testa och dela på en Xider i den lägenhet jag bodde själv i ett tag som 14 åring.  Vi fick de utköpt av en äldre vän och så satt vi där spänt i soffan och väntade på vad som skulle hända. Minns att inget hände och att vi blev besvikna ”Är det såhär det är att vara full, då fattar jag inte grejen”.

IMG_3086

Hur som helst. Det roliga med Caroline är att redan som 12 åring så sa hon till mig att hon skulle plugga på Berghs och jobba med PR när hon var vuxen. Jag var lika bestämd fast med mitt juristyrke eller politiker. Vi var nog dom enda i klassen som redan hade vår ”utstakade plan” framför oss och ingen kunde stoppa oss. Hon gick precis den vägen och jobbar idag på Springtime. Dessutom har hon skrivit två böcker och jag har den senaste Fit & Framgångsrik hemma.

IMG_3087

… Toppenställe för frukost!

 1. Therese skriver:

  Oj! 12? Jag önskar att jag visste vad jag ville bli.. är 30+ och har inte kommit på det än :/

 2. evelina skriver:

  Julskyltning fortfarande? Fram med lite vårigare tema nu i stället!

  1. lima skriver:

   ”Vårigt tema” i januari? Det var väl att ta i?

 3. Ofelia skriver:

  Åh, vad gott det såg ut! 🙂

 4. Ojdå skriver:

  Ni är ju bara 20+, sitter ni redan och pratar ”minnen” som om ni vore minst 35?!
  Lite lillgamla båda två? 😉

  1. Rebecca skriver:

   Ja Ojdå, det där med nostalgi är ju definitivt reserverat för människor över 35 års ålder. Vad konstigt av dem att tänka tillbaka på gamla roliga tonårsminnen när de bara är 24 år gamla. ”Minnen” existerar ju inte förens man är i 30-års åldern, så tokigt av dem 🙂 (OBS! Denna kommentar är ironisk. Suck alltså… haha).

  1. Lisa skriver:

   Så man har inga minnen innan man är 35 eller? Eller är man inte tillåten att prata minnen innan 35 för då är man lillgammal? Sån himla icke intelligent kommentar! (Men du kanske inte har några vänner så du vet kanske inte att man kan prata minnen trots att man ”bara” är 20+ och då är det mest synd om dig)

   1. Rebecca skriver:

    LISA:
    Är det någon som inte är intelligent är det väl fan du.
    Vem fan säger så till en annan människa ” du kanske inte har några vänner ”? Du svarar så fint på din egen fråga genom att skriva och då är det mest synd om dig.
    Det verkade mest vara med glimten i ögat som ” ojdå ” skrev det.
    Folk är så jävla elaka mot varandra i kommentatorsfältet, man undrar ju om ni är så jävla perfekta själva ni som är elaka.

    Konstigt att ordet intelligent alltid ska slängas ur munnen på folk så fort det gäller något ( ja jag skrev det bara för att Lisa själv använde det ordet, men visade själv i nästa mening att hon själv inte är så begåvad. )

   1. Emma skriver:

    Haha jag är då 19 år och jag brukar bli nostalgisk när jag pratar om gamla minnen med mina kompisar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..