ANNONS

Vecka 30!

/

Det är en riktigt bra dag idag. Körkortet är mitt, Gillis inskolning gick jättebra och jag går dessutom in i vecka 30! Vad är veckans status då? Jag har fortfarande väldigt mycket förvärkar som gör ont, de kommer och går som det var när vi var på Teneriffa och jag fick uppsöka sjukhus. Igår var jag hos min barnmorska och hon tycker att jag har lite för mycket ont stundtals för att vara okej. Så hon vill att jag från och med nu kommer på besök varje vecka. Hon är rädd för en förtidig förlossning och blir det värre så skulle jag få bricanyl tror jag för att livmodern ska slappna av, kan ha blandat ihop det men något åt det hållet i alla fall. Egentligen så var det nog dumt att genomföra ett teoriprov och uppkörning just nu men jag kände mig aldrig speciellt nervös så att magen spändes så jag valde att köra på.

Däremot så får jag inte längre flänga runt på möten över hela stan eller gå en massa promenader/vara aktiv. Jag har fått order om att ska jag ska jobba så tar jag mötena på kontoret och går hem och vilar sedan sängliggandes/soffan (inte vila = datorn på magen eller en liten busunge hoppandes på mig). Alltså prioritera mina aktiviteter och vila resterande tid.

IMG_444150733-1

Jag mår annars superbra. Det är bara det när jag väl blir stressad inombords, bär tungt eller går snabbt så får jag så ont i livmodern att jag måste lägga mig ner (den blir hård som en basketboll). Och det är ju inte bra. Så mitt mål är att inte hamna i dom situationerna mer. När man har en lillkille hemma så får man göra så gott det går. Annars då? Hungern håller i sig men jag har en liten tjej som slukar allt jag äter, jag började på 68 kilo och nu 30 veckor sedan så väger jag 71 kilo. Alltså tre ynka. Nu äter jag regelbundet mellanmål plus en massa gott så det är ju ingen fara men lite konstigt. Hon växer som det ska i alla fall i magen och det är de viktigaste av allt.

1604940_697975830247769_284160270_n

Titta här! Här är jag i vecka 30 med Gillis, den veckan gifte vi oss. Coolt!

76
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00