Uppkörningen

… Jag grejade det! Äntligen har jag körkort! Första försöket hos Trafikverket och det är nu mitt. Mina två veckor på Din Körskola gav helt klart resultat och jag har mycket att tacka Joanna, Maria och Abraham för. Enormt gulligt gäng som har peppat mig varje dag och svarat på mina tusen frågor om allt. Jag körde upp i Södertälje nyss och jag är jättenöjd med det också. Tack alla ni som peppat mig här på bloggen också. Det betyder mycket.

image

 1. GRATTIS!! Vad skönt att ha det avklarat innan lillasyster kommer. 🙂

 2. Lovisa skriver:

  Hej Isabella
  Stort grattis till körkortet:)
  jag har en fråga jag ska börja plugga på teorin så snart som möjligt, men kan du skriva några tips på hur du läste in teori för det är ju inte det roligaste och tipsa om några sidor du använde dig av? hade varit jätte bra

  kram Lovisa

 3. Anki skriver:

  Härligt Bella o ett stort GRATTIS till kortet 😀
  Kramar från Skåneland

 4. Angie skriver:

  Fantastiskt skönt att ha körkortet! 🙂 Och ett jättegrattis till dig!

 5. Sara skriver:

  Grattis vad härligt ★

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..