Överraskning!

.. Alltså jag har världens finaste man. Vid fem plingade det på dörren och där stod min svärmor med en bukett blommor och sa ”Grattis! Jag tänkte bara gratta på väg hem från jobbet”. Vad trevligt tänkte jag med spontanbesök, det händer inte ofta i innerstan. Väl hemma så säger Odd plötsligt att jag ska leta efter en present och efter några ledtrådar hittar jag spa-produkter och Odd säger ”du har en timma tills taxin går”. Aha… Då fattar jag att Gillis farmor ska vara barnvakt. Jag hoppar in i duschen (glömde deo under dagens uppkörning så det behövdes haha) och en stund senare sitter vi i en bil påväg till Restaurang Niklas. Där väntade en trerättersmiddag för att fira mitt körkort. Tack min fina Odd!

image
image
image

Odd sa att han valde resturang efter den mest Bella-aktiga dessert han hittade… Och det gjorde han med bravur. Chokladbrownie med fudgeglass och fudgesås….

  1. Malin skriver:

    Grattis Bella ! Du är så vacker och har alltid så fina kläder 🙂 måste fråga vart klänningen / toppen kommer ifrån ? Med vänlig hälsning, Malin

  2. Åh vad omtänksam han är mot dig 🙂 det förtjänar du 🙂

  3. Det där var ju helt klart det bästa sättet att välja restaurang på. Det har aldrig ens slagit mig, men det får ju helt enkelt bli så att jag aldrig mer väljer restaurang för maten utan för desserten.

  4. Katja skriver:

    Odd äger! Finns inget snällare en kan göra än att göra nån annan glad 🙂 Grattis btw, till körkortet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..