ANNONS

Överraskning!

/

.. Alltså jag har världens finaste man. Vid fem plingade det på dörren och där stod min svärmor med en bukett blommor och sa ”Grattis! Jag tänkte bara gratta på väg hem från jobbet”. Vad trevligt tänkte jag med spontanbesök, det händer inte ofta i innerstan. Väl hemma så säger Odd plötsligt att jag ska leta efter en present och efter några ledtrådar hittar jag spa-produkter och Odd säger ”du har en timma tills taxin går”. Aha… Då fattar jag att Gillis farmor ska vara barnvakt. Jag hoppar in i duschen (glömde deo under dagens uppkörning så det behövdes haha) och en stund senare sitter vi i en bil påväg till Restaurang Niklas. Där väntade en trerättersmiddag för att fira mitt körkort. Tack min fina Odd!

image
image
image

Odd sa att han valde resturang efter den mest Bella-aktiga dessert han hittade… Och det gjorde han med bravur. Chokladbrownie med fudgeglass och fudgesås….

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00