ANNONS

Unnar mig guld

/

Hur firar man bäst ett godkänt teoriprov..? Genom att lägga en ansiktsmask i 25 k guld såklart! Jag gjorde en beställning häromdagen på Skincity och jag kan ju säga att denna mask kom hem väldigt lämpligt. Men än är det inte över än. Uppkörningen är imorgon vid lunch. Teoriprovet var jag bombsäker på att jag skulle klara av. Jag menar, efter två veckors intensiv så kunde jag rabbla varenda regel i sömnen. Skulle jag få några fel så skulle det bero på slarv endast. Ibland när jag går in för något så kan jag bli ett levande uppslagsverk och så blev det med teorin. Däremot körningen, gah! Den är jag faktiskt lite nervös inför, eller snarare peppad på att göra rätt. Håller tummarna.

Förresten det hände en rolig sak idag. När jag mötte upp Odd efteråt så sa jag:
– Jäklar vad svårt det var att få till en bra bild när man bara har en enda chans på sig..
– Vadå en chans? Du får ju ta om bilden hur många gånger du vill?
– VA?????? Varför sa ingen det???

Alltså, jag har vidöppen mun och skelar halvt… I tio år ska leva med detta foto…..

IMG_444072687-2

24 k Gold mask från Peter Thomas Roth/Skincity

IMG_444072687-1

.. Återkommer med resultatet! 

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00