Unnar mig guld

Hur firar man bäst ett godkänt teoriprov..? Genom att lägga en ansiktsmask i 25 k guld såklart! Jag gjorde en beställning häromdagen på Skincity och jag kan ju säga att denna mask kom hem väldigt lämpligt. Men än är det inte över än. Uppkörningen är imorgon vid lunch. Teoriprovet var jag bombsäker på att jag skulle klara av. Jag menar, efter två veckors intensiv så kunde jag rabbla varenda regel i sömnen. Skulle jag få några fel så skulle det bero på slarv endast. Ibland när jag går in för något så kan jag bli ett levande uppslagsverk och så blev det med teorin. Däremot körningen, gah! Den är jag faktiskt lite nervös inför, eller snarare peppad på att göra rätt. Håller tummarna.

Förresten det hände en rolig sak idag. När jag mötte upp Odd efteråt så sa jag:
– Jäklar vad svårt det var att få till en bra bild när man bara har en enda chans på sig..
– Vadå en chans? Du får ju ta om bilden hur många gånger du vill?
– VA?????? Varför sa ingen det???

Alltså, jag har vidöppen mun och skelar halvt… I tio år ska leva med detta foto…..

IMG_444072687-2

24 k Gold mask från Peter Thomas Roth/Skincity

IMG_444072687-1

.. Återkommer med resultatet! 

 1. Jag gjorde misstaget att testa en ny frisyr som jag inte ens passade i, när jag tog mitt foto. Jaja, bara 7 år kvar nu då… 😛

 2. D skriver:

  Var får du tag på PeterTomasroth produkterna? 🙂

 3. malin skriver:

  Den är så go den ansiktsmasken och visst känner man sig rätt lyxig! 🙂

 4. Verkar ju super spännande!! Borde kännas lite konstigt med guld i ansiktet men funkade det bra??

 5. Sandra skriver:

  Åh, så roligt! Hade min uppkörning igår, och klarade det! 😀 Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..