ANNONS

Snart alla

/

God morgon på er!

Imorgon är det teoriprov och på onsdag uppkörning så jag antar att ni kan gissa vad jag kommer att pyssla med idag. Så jag går direkt över på något annat – nämligen Flattered! Di Weekend uppmärksammade våra fina inomhus-ballerinas i helgen och det gjorde oss fyra delägare väldigt glada. Jag minns såväl när jag skrev ut inlägget i bloggen i mars/april 2013, om att det fanns riktigt dåligt med inomhusskor på svenska marknaden. Några månader senare så drog Pingis, jag, Hannah och Gustav igång företaget och här står vi nu. I vår kommer även våra utomhusballerinas.

IMG_2973

Roligt att få synas bredvid dessa andra svenska märken. Hittills har vi omsatt 2,8 miljoner vilket gör att vi är 3-4 störst av dom bolagen ovan. Inte dåligt för att endast sälja inomhusskor! Det är så coolt att något som från början var en idé, idag kan ge några personer lön samt att Sverige får in en massa pengar i form av skatt som går till bra saker. Det är det som gör företagande så viktigt för Sverige. Från ingenstans skapar man fler jobb och pengar till välfärd.

valentine_lg

Men nu till något ännu roligare! Alla Hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det ger blandade känslor för många. Själv älskar jag alla hjärtans dag, speciellt nu när man har barn ihop så blir det en perfekt kväll att göra något tillsammans, bara Odd och jag. Flattered firar Alla hjärtans dag med att ha 30% på tre passande färger. Ni hittar erbjudandet här! 

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00