Snart alla

God morgon på er!

Imorgon är det teoriprov och på onsdag uppkörning så jag antar att ni kan gissa vad jag kommer att pyssla med idag. Så jag går direkt över på något annat – nämligen Flattered! Di Weekend uppmärksammade våra fina inomhus-ballerinas i helgen och det gjorde oss fyra delägare väldigt glada. Jag minns såväl när jag skrev ut inlägget i bloggen i mars/april 2013, om att det fanns riktigt dåligt med inomhusskor på svenska marknaden. Några månader senare så drog Pingis, jag, Hannah och Gustav igång företaget och här står vi nu. I vår kommer även våra utomhusballerinas.

IMG_2973

Roligt att få synas bredvid dessa andra svenska märken. Hittills har vi omsatt 2,8 miljoner vilket gör att vi är 3-4 störst av dom bolagen ovan. Inte dåligt för att endast sälja inomhusskor! Det är så coolt att något som från början var en idé, idag kan ge några personer lön samt att Sverige får in en massa pengar i form av skatt som går till bra saker. Det är det som gör företagande så viktigt för Sverige. Från ingenstans skapar man fler jobb och pengar till välfärd.

valentine_lg

Men nu till något ännu roligare! Alla Hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det ger blandade känslor för många. Själv älskar jag alla hjärtans dag, speciellt nu när man har barn ihop så blir det en perfekt kväll att göra något tillsammans, bara Odd och jag. Flattered firar Alla hjärtans dag med att ha 30% på tre passande färger. Ni hittar erbjudandet här! 

 1. Annica skriver:

  GRATTIS!!!!! Eftersom jag följer Elaine – och ibland hennes käcka uppmaningar – så grattar jag dig nu till kortet som innebär frihet – i synnerhet när man har små i bilen. 🙂

 2. Micha skriver:

  Lycka till med körkortet! Idag tog jag äntligen mitt efter massa slit ??? kram finaste Isabella

 3. Annica skriver:

  När kommer en inomhus flattered med klack? 🙂 typ en skön inomhus pumps att användas på kontoret? 🙂

 4. Tyvärr slut i min storlek 🙁 Hade tänkt slå till på ett par röda (har redan de svarta) i strl 36. Tänkte på er storleksguide förresten, jag har strl 35 i finskor men i just Flattered har jag 36. 35 hade blivit alldeles för tighta på både längd och bredd (och jag har ändå ovanligt smala fötter). Kanske är det så att de större storlekarna är ”normala till stora” men de små är nog snarare ”små till normala”?

  Fina är de oavsett och jag älskar dustbagen som följde med!

 5. Sandra skriver:

  Hej! Jag undrar hur dessa ballerinaskor är för fötterna och framförallt benhinnorna. Är det mjuka och har någon slags dämpning? Jobbar i butik och står och går konstant i ca 7-8 timmar om dagen och skulle vilja hitta ett par perfekta inneskor (eventuellt flattered). Men de ska vara bekväma att arbeta i 🙂 någon som har erfarenhet av dessa skor? De är super söta! Mvh Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..