Kvällsfundering

Vi har haft en trevlig söndag, lugnt hemma och mysig fika hos Rebeckah med familj. Vi åt den där populära semelwrapen, betyg? Alldeles gudomlig. Full pott enligt mig och jag förstår hysterin till 100%. Till något helt annat – Kan man bli allergisk mot silver? Kan det komma bara sådär eller kan det ha något med att jag är gravid? Jag har ju massor av smycken från VJ1890 och allt är i sterling silver. Men nu under de senaste veckorna så har jag börjat få kliande eksem där ringarna sitter samt rejält svullna örsnibbar. Min klocka i stål går bra och halsbandet i guld verkar jag inte reagera på. Himla segt nu när jag har en ny kollektion som ska ut. Men som sagt, det kanske försvinner efter förlossningen.

Är det någon som har upplevt samma sak?

10533551_1608785142673627_6282676713035441184_n

Förresten fick den här bilden mailad till mig nyligen och jag blev så himla stolt. Allt ser så fint ut uppradat där på hyllorna. Löwengrip Care & Color säljs ju hos frisörgrossisten Headbrands och snart har vi ett stort event ihop tillsammans med alla frisörer som tagit in produkterna. Om ni jobbar som frisör så kan ni alltså beställa alla produkter via Headbrands :- )

 1. Jag har nickel allergi men har aldrig från några symtom från mina silver smycken jag har bärt under 35 år där i mot guld duble fick jag klåda av.
  I dag kan man vara allergisk mot det mesta verkar det som.
  Men tror nog mest att det har med dina hormoner att göra, när jag var 12-16 år då blev mina silver smycken nästa svarta av den svett jag svettades men sen efter det har det varit helt lugnt.

 2. Emelie skriver:

  Jag har alltid varit känslig mot nickel, speciellt i öronen. Silver har alltid gått bra, tills för några år sedan… Då kunde jag inte ha det i öronen heller. Andra smycken i silver går bra än då länge som tur är.

 3. Sigrid skriver:

  Sen jag blev gravid för två är sen funkar tyvärr bara guld & stålsmycken för mig. Jag gillar Edblads örhängen, de har många fina! Sen tror jag även de flesta av Pilgrims örhängen är gjorda i stål. Värt att testa!

 4. Bella skriver:

  Hej, du kanske inte ser det här, men jag tittade på youtube och började titta på ett Youtube-klipp du lagt upp för ca 2 år sedan. Du skrev i beskrivningen att det var ett gammalt videoklipp. I allafall, videoklippet var ifrån bella & tyra show, kissie gästade och hon hade sagt att hon ville slänga ut Tyra och slå dej. Min fråga: hur kunde du behålla lugnet? För du/ni måste ju tyckt det var obekvämt att hon satt där och erkände att hon sagt som hon gjort, men att hon, just då spelade sin ”roll” kissie. Tycker du kissie har mognat som hon sa att hon skulle göra i bella & Tyra show? Pratar du/har du kontakt med henne? Vad tycker du om henne? Vet att jag antagligen inte får ett svar, men jag blev bara så paff hur ignorant, uppkäftig och bitchig hon betedde sig under det avsnittet. #tonårstjej

 5. Annika skriver:

  Hejhej, jag är känslig mot nickel, men det brukar försvinna om jag målar med genomskinligt nagellack. Målar även nitarna inuti jeansen, annars får jag utslag även där..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..