ANNONS

Kvällsfundering

/

Vi har haft en trevlig söndag, lugnt hemma och mysig fika hos Rebeckah med familj. Vi åt den där populära semelwrapen, betyg? Alldeles gudomlig. Full pott enligt mig och jag förstår hysterin till 100%. Till något helt annat – Kan man bli allergisk mot silver? Kan det komma bara sådär eller kan det ha något med att jag är gravid? Jag har ju massor av smycken från VJ1890 och allt är i sterling silver. Men nu under de senaste veckorna så har jag börjat få kliande eksem där ringarna sitter samt rejält svullna örsnibbar. Min klocka i stål går bra och halsbandet i guld verkar jag inte reagera på. Himla segt nu när jag har en ny kollektion som ska ut. Men som sagt, det kanske försvinner efter förlossningen.

Är det någon som har upplevt samma sak?

10533551_1608785142673627_6282676713035441184_n

Förresten fick den här bilden mailad till mig nyligen och jag blev så himla stolt. Allt ser så fint ut uppradat där på hyllorna. Löwengrip Care & Color säljs ju hos frisörgrossisten Headbrands och snart har vi ett stort event ihop tillsammans med alla frisörer som tagit in produkterna. Om ni jobbar som frisör så kan ni alltså beställa alla produkter via Headbrands :- )

85
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00