Vecka 26

Nyårsafton och vecka 26 idag, inte dåligt! Vi har hyrt en solsäng hela dagen, otroligt härligt. Gravidstatus då? Smärtan i magen fortsätter trots att barnmorskan inte såg något, jag tror att jag måste sluta lyfta Gillis då och då. Han går ju men de blir många lyft varje dag. Jag är hungrig som en häst, kissar varje timma och i magen är de full fart på lilla tjejen. Betydligt mer än när Gillis låg där inne. Gillis är en rätt lugn kille så de kanske kommer ut en mini-Bella trots allt?

Förutom smärtorna som kommer då och då så mår jag bra. Semestern är behövlig men jag inser också att jag kommer att behöva ner på tempot när jobbet börjar igen. Så som höstens tempo var är inte riktigt hållbart för mig längre som gravid, men som jag skrev förut. Känner man inte av att man väntar barn så är det enkelt att köra på. Min enda önskning nu är att S väljer att stanna inne i magen till april.

image

image
image
image

Nu ska vi fortsätta att njuta, Gillis sover dagens andra tupplur i vagnen. Jag har gått banans på Ben&Jerry glassbaren här borta. Ha en fantastisk nyår allihopa!

 1. tessan skriver:

  Vart köper du dina bikinis ifrån? Denna var så fin!!

 2. Jenny skriver:

  rekommenderar också att ta urinprov! 🙂

 3. Nu börjar du få en fin kula och vilket härligt väder ni har!
  Kika gärna in på min blogg som jag nyss startat upp igen:)

 4. Emelie skriver:

  Vad ligger temperaturen på i poolen ca? 🙂
  Vi planerar resa för kommande nyår, ingen av oss badar i havet så vi prioriterar pool-värme!
  Gott Nytt År 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..