Mysmorgon

God morgon på er! Tänk er, nyårsafton idag. Första nyår firande vi på ett plan till Martinique i Karibien, skålades i champagne. Andra året var Gillis en månad och vi hade parmiddag hemma och nu i år är vi här på Sensatori, inte dåligt.

Våra rutiner här ser ut att Gillis vaknar vid sju, han får en flaska välling och så myser vi i sängen en stund till. Vid halv nio går vi ner till frukosten och då är de fortfarande lite kyligt och solen har inte kommit över hotellväggen än in till innergården. Gillis och jag tar plats, Odd hämtar omelett till oss (frukostbuffén har en omelettkock och en pannkakskock). Gillis får ägg med fast han gillar mest yoghurt med banansmak, en massa ost och vattenmelon. Strax efter nio kommer solen och då blir det  varmt och riktigt underbart. Frukosten fortsätter för min del med en latte, färskpressad apelsinjuice, smörgåsar, frukt och en dounat doppad i socker. Mums. Nu ska vi till vår solsäng, kommer magbild och gravid-status senare!

image
image

 1. amelia skriver:

  Hej!
  Jag vill gärna börja blogga på spotlife men måste man ha många läsare för det eller ha stor och känd blogg eller kan vem som helst gå med? Tacksam för svar.

 2. linnéa skriver:

  Äej vad mysigt! Ha det så bra ni tre. 🙂

 3. Vem är ni på semester med? *nyfiken i en strut*

  1. mango skriver:

   Inte så nyfiken så du läser bloggen tydligen…

  1. noomi skriver:

   det är ju bara dom 3

 4. Fia skriver:

  Vad är det för tatueringar Odd har? Betyder de något eller tyckte han bara att dom var snygga?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..