Kontroll

Det jag trodde var sammandragningar fortsatte under natten så imorse när Fritidsresors kundtjänst öppnade ringde jag och dom ordnade så att en läkare kom till rummet en timma senare, himla service. Dock så tyckte han efter att ha tagit mina värden och känt på magen att jag skulle åka in till sjukhuset så vi blev hämtade och så åkte vi in. Jag har fått kissa, ingen urinvägsinfektion och inga sammandragningar syndes på skärmen och livmodertappen är intakt. Alltså är allt bra. Otroligt skönt. Jag hade verkligen ingen lust att läggas in här på Teneriffa. Dock ser jag ser som ett tecken på att fortsätta ta det lite lugnare. Hur som helst, skönt att ha kollat att allt stämmer. Dock gör de fortfarande ont men de måste vara att lillan växer, imorgon går jag in i vecka 26.

image

 1. Alex skriver:

  Hoppas allt är med med lilla Sally, som jag tror hon heter!

 2. Lotta skriver:

  Hej
  Min erfarenhet av sammandragningar och smärta under graviditet är att det kan göra rejält ont utan att det är något farligt eller onormalt. Klart man ska kolla upp uvi och liknande men det kan kännas rejält när magen växer. Min tredje graviditet hade jag mkt besvär med smärtor av olika sorter från magen men min son föddes i vecka 41 utan komplikationer och han mådde bra. Hoppas allt blir bra.

 3. katja skriver:

  Hoppas du mår bra under fortsatt semester. Och MRSA prov då du varit på sjukhus….Gott Nytt År!!

 4. Jassika skriver:

  När man är gravid är ens största rädsla att något ska hända bebisen i magen. Så onödigt att vissa vill spä på den oron. Skönt att allt verkar bra, så länge du vilar och söker vård när något känns fel så finns det inte mycket mer som du kan göra. Jag hade en riskgraviditet och därför vågade jag inte åka någonstans. Nu är min son 15 mån o jag är rädd för att åka på semester, vilket kanske inte heller är så bra. Man bör inte gå runt och vara rädd ständigt. Kram, hoppas att allt är bra 🙂

 5. Mia skriver:

  Glöm inte att ta MRSA prov när du kommer hem!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..