ANNONS
/

Jag försökte att fota ikväll hotellets ”innegård” så att ni skulle se hur stort det är. Det är som ett jättepalats och med hotellrum runt omkring mot poolerna och havet och på insidan är det fontäner och några av restaurangerna. Ikväll åt vi på Pangea som är den enklaste restaurangen med just buffé men det var bättre än väntat, jag åt paella till varmrätt och till efterrätt doppade jag frukt i chokladfontän…

image

image
image
image

… Har man tråkigt medan föräldrarna äter finns det ju en hoppborg också! (Blurr på grund av barn)

image
image

När vi hade ätit klart nattade vi Gillis i vagnen med en flaska välling och så gick vi till en av barerna (lugn lobbyliknande) och tog varsin drink (alkoholfri såklart för min del) och spelade spel. Väldigt mysigt. Nu börjar en massa shower men jag har så mycket sammandragningar så jag ska ta ett sent bad på hotellet. Jag har haft sammandragningar cirka var tredje timma de senaste dagarna så att jag måste andas igenom, ibland kommer tanken att jag ska föda för tidigt men jag tror att der är okej allting, bebisen rör sig normalt och allt annat känns bra och med Gillis gick jag ju över tiden. Jag har tid hos barnmorska dagen efter vi landar. Blir det värre får jag kolla upp allting på ett sjukhus här. Jag är lugn och trygg hur som helst.

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00