Lite utav hotellet

Jag försökte att fota ikväll hotellets ”innegård” så att ni skulle se hur stort det är. Det är som ett jättepalats och med hotellrum runt omkring mot poolerna och havet och på insidan är det fontäner och några av restaurangerna. Ikväll åt vi på Pangea som är den enklaste restaurangen med just buffé men det var bättre än väntat, jag åt paella till varmrätt och till efterrätt doppade jag frukt i chokladfontän…

image

image
image
image

… Har man tråkigt medan föräldrarna äter finns det ju en hoppborg också! (Blurr på grund av barn)

image
image

När vi hade ätit klart nattade vi Gillis i vagnen med en flaska välling och så gick vi till en av barerna (lugn lobbyliknande) och tog varsin drink (alkoholfri såklart för min del) och spelade spel. Väldigt mysigt. Nu börjar en massa shower men jag har så mycket sammandragningar så jag ska ta ett sent bad på hotellet. Jag har haft sammandragningar cirka var tredje timma de senaste dagarna så att jag måste andas igenom, ibland kommer tanken att jag ska föda för tidigt men jag tror att der är okej allting, bebisen rör sig normalt och allt annat känns bra och med Gillis gick jag ju över tiden. Jag har tid hos barnmorska dagen efter vi landar. Blir det värre får jag kolla upp allting på ett sjukhus här. Jag är lugn och trygg hur som helst.

 1. Hanna skriver:

  Har du kollat upp att det inte är GBS bakterie? Man måste göra en speciell odling på urinprovet då. Min syster fick det med sin tredje och det är mkt allvarligt om den inte upptäcks. Det började med kraftiga sammandragningar/värkar någonstans i mitten/senare delen av grav och som höll i sig. Man får penicillin då och även under förlossningen via dropp.

  I USA erbjuds alla gravida kvinnor odling av GBS bakterie.

  Så kolla upp det!

  Själv är jag mamma till en liten 2 åring, så jag förstår din oro. Hade oxå sammandragningar i stort sett hela grav, men det var pga mkt fostervatten å stor bäbis (4310 som nyfödd). Jag ”tvingade” min barnmorska att kolla upp GBS, även om det inte hörde till deras rutiner. Ibland får man stå på sig 🙂

  Tack för en bra blogg annars / Hanna

 2. snälla du, inga varma bad om du har sammandragningar! När jag väntade min son så hade jag oxå mycket sammandragningar och bastu och varma bad var det som gjorde att jag fick ännu mer sammandragningar, så det förbjöd läkaren! Ta hand om dej <3

 3. Emilia skriver:

  Saknar lite värme, vi planerar en resa till efter att vårt pyre landat. Funderar just på Kanarieöarna eftersom resan är överkomlig. Tack för tipset om Teneriffa.

  Allt gott och ett fint 2015.

  Emilia

 4. Det ser ju fantastiskt ut. Vi är sugna på vintersemester på Kanarieöarna. Värmen i luften känns ju helt OK men är poolerna badbara? D.v.s uppvärmda?

  Hoppas sammandragningarna lugnar sig. För mig (har tre barn) har det varit så att jag fått sammandragningar då jag sprungit runt för mycket(= stressat) men det kan ju vara helt olika för olika människor och olika graviditeter. Vila har i alla fall hjälpt för min del, bra att du kollar upp att allt är OK.

  Ha en jätteskön semester!

 5. Molly skriver:

  Åh vad härligt det ser ut! Blir riktigt sugen på att åka utomlands när jag ser dessa bilder. Ta hand om dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..