GVFV & V.25

Nu har ett nytt avsnitt från Gravid Vecka för Vecka släppts! Vi spelade in vecka 25, en vecka innan eftersom vi fick inte ihop de med filmteamet innan julafton men sedan blir de i realtid. Framöver blir de längre klipp också!

I mitt avsnitt får ni hänga med på en plåtning och så är det dags att inskaffa en barnvagn för två. I Odd’s avsnitt får ni följa med på en pappapromenad i Vasaparken. Glöm inte att prenumerera på min Youtube – Kanal för fler avsnitt!

[youtube width=”600″ height=”350″]https://www.youtube.com/watch?v=pHJ0GAeHljA[/youtube]

[youtube width=”600″ height=”350″]https://www.youtube.com/watch?v=jhb0SlvnLlk[/youtube]

 1. Lina skriver:

  Tycker det är jättekul att du har blivit mer personlig och avslappnad i detta avsnitt! Älskar din positiva energi och tycker det är väldigt roligt att få följa dig i gravid vecka för vecka. Tycker dock det är tråkigt med alla negativa kommentarer om dina klipp där… Hoppas inte att du tar åt dig <3

  Stort TACK för att du vågar dela med dig av så mycket personligt ur ditt liv, inte många av de som kommenterar som hade vågat göra det. Blir imponerad av din styrka.
  Kram

 2. Väldigt kul initiativ Odd! Kan inte fatta att det är så dåligt informationsutbud för pappor som det är idag. Har lyft denna frågan hos barnmorskan också, tycker inte att det vore så svårt att förstå att även pappor behöver känna sig delaktiga och inse sitt stora värde i den roll som ni har. Vi blivande mammor vore ju förlorade utan ert stöd och er förståelse =) Min Tommy och jag väntar vårt första barn och vi ligger efter er med 1v så det är väldigt kul att höra hur det går för ett annat par som går igenom precis samma läge som vi befinner oss i just nu. Kul med flygtips, Mexico om 3dagar för oss! Ha de gott nu och fortsätt att höja rösten för alla pappor – heja heja! //Hanna Hansson

 3. Elaine skriver:

  Jag har hört att alla barn har blåa ögon när de föds… Det hade ju min lillebror i alla fall men de blev bruna sen 🙂

 4. Pia skriver:

  Eh..ok, garva åt ensamma pappor… varför då?

 5. Malin skriver:

  Den helt underbara ljusblå klänningen på plåtningen, vart kommer den ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..