ANNONS

Palacio De Isora

/

Hej på er!

Jag har försökt att uppdatera er de senaste timmarna om vår dag men internet här krånglar tyvärr jättemycket, hoppas att det bara är tillfälligt. Förutom den lilla grejen så är vi på ett magiskt ställe som jag inte trodde fanns på Teneriffa. Helt ärligt så trodde jag inte att charter med Fritidsresor kunde bli såhär lyxigt. De är klart att vi hade höga förväntningar på resan som vi bokade men ändå  – All inclusive är för mig förknippat med bufféer, pizza och hamburgade, riktigt barnvänligt (de var de vi nappade på = enkelheten) och en okej standard, varken mer eller mindre. Men det här är fem stjärnor på hotellet och allt är så fint. Magen kurrar så vi ska iväg och äta nu, men jag lovar och komma med en bättre beskrivning och fler bilder av allt när wifi inte strular lika mycket!

image

image
image

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00