Palacio De Isora

Hej på er!

Jag har försökt att uppdatera er de senaste timmarna om vår dag men internet här krånglar tyvärr jättemycket, hoppas att det bara är tillfälligt. Förutom den lilla grejen så är vi på ett magiskt ställe som jag inte trodde fanns på Teneriffa. Helt ärligt så trodde jag inte att charter med Fritidsresor kunde bli såhär lyxigt. De är klart att vi hade höga förväntningar på resan som vi bokade men ändå  – All inclusive är för mig förknippat med bufféer, pizza och hamburgade, riktigt barnvänligt (de var de vi nappade på = enkelheten) och en okej standard, varken mer eller mindre. Men det här är fem stjärnor på hotellet och allt är så fint. Magen kurrar så vi ska iväg och äta nu, men jag lovar och komma med en bättre beskrivning och fler bilder av allt när wifi inte strular lika mycket!

image

image
image

 1. ann skriver:

  Låsäsong??? What ? December på Tenneriffa är högsäsong snarare….

  1. Andy skriver:

   Ja, inte är december lågsäsong på Teneriffa.
   Högsäsongen är från november fram t o m påsk i mars/april.
   Jul- och nyårshelgerna är förstås extra välbokade. Liksom karnevalsveckan.
   Men konstigt nog är även sommaren och då särskilt juli/augusti då det är semester i Europa bra turistmånader på Kanarieöarna.

   1. Fanny skriver:

    kanske menade hon rent temperaturmässigt..

 2. Stina skriver:

  Men gud vad mysigt det såg ut där!! Tycker verkligen du är en stor förebild blondinbella och du känns väldigt mogen men ändå jätte rolig person. Skulle bli mer än överlycklig om du kolla in min blogg men förstår att du vill njuta av din semester nu!! Ha så gott

 3. clara skriver:

  så fint det ser ut att va!

 4. jennie skriver:

  Hej!
  Vilken bra blogg du har! Du skriver mycket om positivt tänkande och är personlig men inte privat på bloggen.

  Vi ska flyga med vår 8 månaders son till Storbritannien. Har du som rest med barn något tips eller råd om vad vi bör tänka på?

 5. Skapligt fint! Hoppas ni får en härlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..