Nu är allt packat

Äntligen nedbäddad. Nyduschad (hade som vanligt beslutsångest över att ”ska jag tvätta håret nu eller imorgon när vi är där”, varför ska just det ta så mycket hjärnverksamhet?!). Allt är nerpackat. Taxin är bokad till 05.30. Min resfeber har börjat stiga. Jag hade faktiskt inte resfeber innan jag fick Gillis, det är att resa med barn som äter upp all energi innan man ens har lämnat landet. Gillis är världens lättaste unge att resa med men de är alla tusen saker som ska med som jag avskyr. Två paket favoritvälling, några burkar eco-mat men sedan får han käka på hotellet med oss, ett paket blöjor, wipes, favoritleksaker, nya barnfilmer på paddan (Alvin är favoriten) en massa kläder, uv-solplagg, fler par skor till honom, hans favoritböcker. Jag har alltid trott att jag är mycket mer on the go än vad jag egentligen är. Jag tar med våra rutiner dit, för hans skull. Och lite min. 

Och som vanligt har jag bokångest också. Vet inte vad jag är sugen på. Enkla storys eller något för hjärnan att jobba med. Jag bestämde mig för att lämna böckerna hemma och unna mig nya pocketar på arlanda imorgon. De är alltid en lyx när man ska iväg. Nu ska jag bläddra lite i senaste VR som jag fick hem (och är med i) och försöka få lite sömn. Herregud vad härligt det blir med Teneriffa!

IMG_441404727

 1. Johanna skriver:

  Hej! Jag har tänkt på det förut, jag känner igen mig så mycket när du beskriver din pack-ångest eller storhandla-ångest och andra såna ADHD-bekymmer. Jag har ingen diagnos men har NPF i släkten och skulle vilja utredas men vet inte hur jag ska gå till väga. Vet du hur man gör? Jag har fått tips att ringa till vårdcentralen för remiss, men kommer mig inte för att ringa och säga ”Hej, jag tror jag har ADD, kan ni hjälpa mig?”… Är det enda sättet? Hur gjorde du?

 2. Självklart är det för din skull du har med alla prylar till Gillis, han förstår ju inte ändå haha. Men jag är likadan och det är tryggt för oss mammor.

  Ha en super härlig resa!

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där jag berättar mina bästa knep för att ge ditt hem ett ansiktslyft!

  Kram Johanna

 3. Beccan skriver:

  Skönt med en utlandsresa, vi har -27 idag ;/

 4. Helene skriver:

  Hej Jag fick tofflor med fårskinn i julklapp men det var inte Flattered men ser exakt likadana ut, har de kopierat er`? Märket är Novita och kostar 999 kr hos Scorett. Sköna är de i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..