Inget nyval!

De kom som en chock imorse, fast det landade i en positiv chock för mig. Jag blev glad. Det som innebär med Decemberöverenskommelsen (kanske bloggens hittills längsta skriva ord) är att man ska ha möjlighet som minoritetsregering att få igenom sin budget. Inte så stor skillnad egentligen. Det betyder på kortsikt att det nu blir en S + Mp regering till 2018 och på långsikt att även Alliansen kan få genom sin budget på samma villkor så jag tycker att beslutet är bra. Det bästa i det här är att Sverigedemokraternas roll som vågmästare försvinner. Jag känner mig stolt över att partierna samsades om de här förslaget som Alliansen la för ett tag sedan. Vad tycker ni?

Förresten, den här dagen har inte alls gått som jag velat. Jag hade stora planer i att vara ute i parken och leka, köpa ny bikini till mig själv och packa klart tidigt idag så att vi slapp stressen ikväll. Men istället har jag haft yrsel hela dagen. Så illa att jag har haft svårt att stå upp och gå.

Jag tror att jag ska svimma hela tiden och vill mest sova. Jag var hos min barnmorska för några veckor sedan och då var värdena bra (järnvärde 125 och bra blodtryck). Men de är klart att de kan vända i och med att barnet växer och suger ur all näring jag har. Jag ska till Birgitta (BM) den 5:e januari, dagen efter vi landar så jag väntar tills dess. Jag får helt enkelt sova ut, äta mer järn och få i mig mer mellanmål regelbundet. Vad obehagligt det är med yrsel, hade glömt bort hur de kändes!

Vad har ni för gravid-yrseltips förutom det ovan?