Snart så

Okej, ni ska få 2014:s årsresumé alldeles snart! Odd är ute med sina bröder, Gillis somnade för en stund sedan och jag passar på med det jag alltid ägnar mig åt när jag är själv; lägga ansiktsmask och måla naglarna. Jag har förresten varit en riktig hemmafru idag och kört fyra maskiner tvätt, grejat med middagen och nu grejar med mig själv. Hoppas inte Odd tror att det blir en vana … ;- )

Med tvätten alltså.

Fyra maskiner tar ju förresten en hel dag nu när jag tvättar hemma. Så otroligt bortkastat med tid. En vanlig dag hade jag istället kunnat jobba och dra in en hel del pengar. Mer än vad det kostar med städhjälp för en dag. Alltså är det betydligt bättre att lägga min tid på jobb och kvalitetstid med familjen och betala för hemhjälp. Det lönar sig både ekonomiskt och tidsmässigt. Win-win för alla. (Varför jag gör det själv är för att det är en röd dag idag, alltså ingen vanlig städhjälp).

Bild 2014-12-26 kl. 19.08 #2

 Ut med julen och in med nude-färgade naglar på fötter och händer

 1. Linda skriver:

  ÅÅ blev så sugen på chokladpudding när jag såg bilden. Sen såg jag att det var mascara tuben.

 2. Emma skriver:

  Men va? Du tar ju inte ledigt från jobb en dag enbart för att tvätta och städa och det är inte så att du går till jobb på din lediga dag bara för att du bestämmer dig för att inte tvätta eller städa den dagen. Så hur ska du varken förlora eller tjäna mer pengar på det? Båda grejerna kan man ju göra lite då och då. Tar två minuter att slänga in en maskin och sedan kan man göra annat. Rätt soft tycker jag, städa är mindre roligt.

  Hade jag varit din vän så hade jag fan i mig blivit galen. Dina resonemang är brutalt tappade många gånger.

 3. Du talar alltså om ”Richardos teorem” Bella! För maximal vinst skall alla göra vad de är bäst på.

 4. Helene skriver:

  Släng in tvätt när du ser på Bron? Den tvättar ju när du gör annat. Kör en tvätt om dagen, släng in när du kommer hem, in i tumlaren när ni äter middag o sen klart, vad tar tid med det?

 5. sofia skriver:

  grejen med städhjälp är ju att det bara lönar sig om en tjänar mer än vad en betalar för att få det städat. Städhjälp bygger alltså på ett ojämlikt samhälle….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..