ANNONS

10 år sedan

/

Vilken underbar vinterdag! Vi klädde oss varma (Gillis fick underställ i merinoull, overall, halsvärmare i merinoull, snowjoggers och varm mössa) och åkte ut mot Hagaparken där vi mötte upp Gillis farmor och farmor + två av kusinerna. Vi kastade frisbee till Douglas, lekte med en drönare i luften och drack kaffe från termos. Otroligt mysigt. Jag älskar vintern, egentligen mer än sommaren men Teneriffa i övermorgon känns ju inte helt fel det heller. Bästa av båda världar. Nu är vi hemma igen, jag ska fortsätta köra tvättmaskinen och förbereda packningen. Ikväll blir det middag ute för oss tre. Jag är så sugen på pasta och vin. Dock får vinet vänta till efter april. För många försvinner suget för alkohol men inte för mig, just ett glas rött eller ett glas champagne är ju så ruskigt gott. Dessutom har ju Odd startat ett eget vinmärke som lanseras 2015, plåga att inte kunna testa!

IMG_441292210

Visst har Odd coola vinterpjucks? Han fick dom av mig i julklapp! Från Sorel

 .. Förresten, idag är det 10 års sedan Tsunamin. Mina tankar går till er som var där och kämpade för livet och kanske miste någon i det fruktansvärda. Det är verkligen hemskt. Ni får gärna dela med er av er story i kommentarsfältet, vad gör ni en dag som denna? Hur går tankarna?

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00