ANNONS

Julafton igår!

/

God morgon på er!

Det blev en bra julafton igår. Det är så lätt att fastna i att grubbla om sina familjeförhållanden på högtider och så är delar av dagen förstörd men igår var jag så upptagen med att se Gillis lycka till allt så grubbeltankarna fick ingen plats. Vi åkte vid ett-tiden över till Odds bror som bor i Bromma och dit kom hela Spångbergs-familjen och det var röj och full fart med fem barn i åldrarna 1-4 år. Odd fick vara årets tomte och han gjorde de riktigt bra. Det är inte varje år man får kyssa tomten! Vi såg Kalle (jag och alla barnen) och vid fem-tiden åkte vi hem för vår egna familjejul.

Vi tre bytte om till mjukiskläder, hade på En julsaga i bakgrunden och delade ut våra paket. Det var galet med paket under granen i år, vi har fått så mycket av släkt och kollegor. Gillis favoritpaket var en enorm rund låda med 50 klossar, den pysslade han med hela kvällen (han var så uppspelt av allt att han somnade nio). Av Odd fick jag väldigt fina saker, min The Mason Pearson borste (!), örhängen från Lily and Rose, en polotröja som rymmer magen, ett smyckeskrin (mina två andra är fulla!), en tekanna, bebiskläder till S och ett annat smycke som har med lilla tjejen i magen att göra, började gråta för att de var så fint. Ska visa det senare.

Sedan blev det filmen Tomten är far till alla barnen och mer köttbullesmörgåsar. Då började de faktiskt snöa här på Kungsholmen! Somnade halv elva i Odds famn och var tacksam och lycklig över min (växande) familj!

image
image

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00