För sju år sedan

Frågestund från 2007 (jag är 17 år):

FullSizeRender-3

HA! Tänk vad livet kan ändras och vad underbart att det faktiskt gör det också. När jag läser det här ligger jag i soffan med huvudet mot Odd som spelar GTA och vi väntar in Sällskapsresan och pratar om packningen inför Teneriffa på söndag – All inclusive. Mitt 17 årigas största skräck har blivit det bästa jag vet som 24 åring. Mitt liv med mixen av driva coola bolag och samtidigt leva ett Svensson-liv är det bästa jag vet. En gång i tiden ville jag verkligen sterilisera mig och bli en stor företagsledare och satsa allt på karriären, jag är tacksam över att jag insåg att man faktiskt kan göra både och.

Jag älskar fredagsmys, slappa framför tv:n ihop i mjukisar, äta köttbullar med stuvade makaroner (senast till lunch idag). Det slår röda mattan och barhäng alla dagar i veckan. Och vingård? Hallå….? Känner jag inte mig själv eller? Jag hade dött av tristess efter en vecka där i Frankrike. Att bygga med Gillis klossar (50 styck i en låda, kan bli ett helt slott) är betydligt mer action.

FullSizeRender-4

Svensson-liv, live direkt från soffan! 

 1. ELIN skriver:

  Det är härligt hur man förändras när man kommer ur tonårsfasen!

 2. Tessie skriver:

  Det är nog tur att man ändrar åsikter och drömmar under livets gång 🙂

 3. Jonna skriver:

  Hos mig så skriver jag om just psykisk ohälsa, men också att allting är inte svart eller vitt, finns många gråzoner också.

  Har skrivit ihop en resumè av året som gått, av sorgen, frustrationen, Men också om allting vackert i mitt liv. Det har varit ett påfrestande år med mycket tårar hopp och förtvivlan. Men nu har jag bestämt mig – 2015 ska bli mitt år

  Även om jag är ” sjuk ” på papper så är jag Jonna och ingen annan.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 4. mallan skriver:

  åhhh ser mysigt ut bella.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..