Finaste Odd

Jag fick en väldigt fin gåva igår av Odd. Det var ett halsband, de tog ett tag innan jag såg vad det var men när det blev tydligt kom känslostormen av lycka. På halsbandet var det nämligen lilla S, hennes ultraljud från RUL. Han har använt bilden som vi fick av barnmorskan till gravering i ett smycke så nu bär jag inte bara henne i magen utan även runt halsen. Så himla fint. Bästa julklappen jag fått.

image
image
image

 1. Åsa skriver:

  Vilken fantastisk present!
  Jag glädjer mej för din skull!

 2. Malin skriver:

  Vart kommer polon ifrån? Den är helt perfekt!!

 3. Cecilia skriver:

  Åh, vad fint. Vart kan han ha köpt det?
  Förlorade min dotter för tre år sedan o skulle verkligen vilja ha ett sådant smycke så jag alltid bär med mig min lilla ängla..,
  Kram cissi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..