Uppesittarkväll!

Det blev bra ändå! Gillis andas bättre och somnade direkt när vi kom hem och nu har vi dukat upp Odds köttbullar och egen skinka som blev sådär torr som vi gillar, inget vunnit än men jag grät gravid-tårar när en 19 årig kille vann det mesta på färgfemman. Härlig start i livet. Hoppas ni har en mysig uppesittarkväll!

image

image

Årets julgodis blev fazer-mint, Daim, lindt vit choklad och twist-påse….

 1. Stella skriver:

  Guud vad mysigt! Jag älskar torr skinka,haha! Vi spelade oxo men vann inget men det var så jäkla nära att vi vann på bingo 4:)

 2. Anna skriver:

  Min bm sa att man absolut inte ska dricka light-läsk under graviditeten.?

 3. Zarah skriver:

  Jag föredrar min skinka lite torrare också faktiskt. Men detta år envisades alla med att sälja färdigkokta skinkor vilket jag inte vill ha. Så för min del blev de en kalkon! ^^

 4. vad bra att han blev bättre och jag vann heller ingenting ha en God Jul

 5. Hej isabella! Nu till juletid och allt ska vara mysigt och bra så får jag och min pojkvän det värsta beskedet i våra liv. Jag är 16, likaså min pojkvän. Min pojkvän har en syster som fyller 20 på FREDAG! Men tyvärr kommer hon inte kunna fira den på de sättet hon vill… det blir nog i en soffa eller på sjukhuset som nu kommer bli hennes andra hem… Igår fick vi reda på att hon har fått livmoderhalscancer. Hon är 20!! är det såhär gud tackar oss??? Hon läster i göteborg till advokat och har läst i ett halvår!!! nu väntas prover, operation och cellgiftbehandlingar. För en 20 åring. Vi är så ledsna och så sköra just nu så att det nästan inte är kul att fira jul.

  Systern har fått livmodehalvcancer i 20 år ålderns. Hennes mage har blivit tömt på över 4 liter vatten för att det såg ut som att hon var gravid i vecka 24! 4 liter vatten….. Röntgade henne och hon har två bollar som är 5cm och 7 cm. 7cm…….. på livmodern. Kommer hon aldrig kunna få barn? kommer hon aldrig få uppleva att föda ett barn? Jag tycker så synd om henne så att själv inte orkar.

  Min pojkväns störta rädsla är att se sin syster sjuk. Att se henne spy och må illa. Att hon inte kommer ha något hår…. det är hans värsta tanke. Vi är så ledsna så att vi inte orkar göra något.

  Vi vet att vi måste vara där för henne och att jag måste vara stark och visa min pojkvän att detta kommer gå bra men det jag så otroligt ont i hjärtat på mig att se henne så dålig. Jag är så rädd att cancern har spritt sig till andra delar av kroppen. Att min pojkvän, min bästa vän inte kommer ha en storasyster som han ser upp till. Att hennes rum kommer stå tomt resten av hans liv.

  Bara för några dagar sen gick min barndomsvän bort i cancer.. Vi har dock inte pratat på länge men varje gång jag ser han så lyser jag upp för jag vet att han är en sån chämpe. han blev bara 16 år. Att aldrig kunna få se han ingen och höra hans vackra sångröst. Han blev friskförklarad men cancern hade spritt sig och kom tillbaka.

  Snälla isabella…. Hur ska jag kunna stötta min pojkvän och hans syster genom detta. Såklart har han en familj men han och jag säger allt till varandra och jag känner att detta kommer bil jobbigt. Snälla, snälla svara på detta…. God jul och gott nytt år/ Maja

  FUCK CANCER!!!!!!!

  1. Kattis skriver:

   Ja, fuck cancer!

   För ungefär ett år sedan fick min mamma en cancerdiagnos, ungefär ett år efter att min moster gått bort i cancer. Det var jävligt tungt. Mitt i allt sa min mamma ”jag vill inte att ni ska tänka något negativt, var positiva istället”. Oerhört provocerande. Jag blev ARG på henne för det uttalandet. Men efter ett tag sjönk det in.. och jag tror att det hjälpte både mig och min mamma i hennes sjukdom. Att man inte tänker ”tänk om..” utan mer ”när hon blir frisk så..”. Vad gäller livmoderhalscancer är prognosen god, så det finns all anledning att vara positiv. Nu har det upptäckts och vården kommer göra allt för henne. Försök tänka positivt och bara kämpa igenom det. Jag förstår att din erfarenhet av en vän som dött gör det svårt, men deras olika cancersjukdomar har inte med varandra att göra.

   Skickar lite omtanke till er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..