Dagen före …

Dopparedagen! Alltså, tänk att det är julafton imorgon. Det är nu det går upp för mig på riktigt. Jag mötte Sheila vid elva-tiden idag för en promenad på Kungsholmen när barnen sov. Vi tog en kaffe och åt korv i solen. Otroligt härligt. När jag kom hem spelades det Beethoven högt och Odd stod redo med matberedaren och förberedde köttbullar för fulla muggar. Idag är det en laga-mat-dag. Det ska rullas köttbullar, göra Janssons frestelse (favorit på julbordet) och griljera skinka. Odd är kocken hemma och jag är hans köksassistent. Julafton är ju toppen men jag måste faktiskt säga att uppesittarkvällen idag är minst lika bra. Ser fram emot köttbullesmörgåsar och bingolotto vid halv åtta!

(Ja vi är redo med dubbellott. Trodde aldrig att jag skulle skriva den meningen men det känns så mysigt. Vinner jag något så lovar jag att skänka bort det)

IMG_441029882

Vinteredo, hallå snön kom då! 

 1. Visst är det mysigt kvällen innan. När lugnet har lagt sig och hela julen väntar… God jul fina du!

 2. Tommy skriver:

  det var inte mycket snö ni hade 🙂

 3. här i sundsvall är det kaos efter en massa snö som kommit 😀 SÅ nu har vi klarar oss 😀

 4. Amanda skriver:

  Du skrev ju något om syskonvagn i ett inlägg. Tycker den syskonvagnen din kompis ser smidig ut. Skulle du inte kunna tänka dig en sådan? 🙂

 5. Louise skriver:

  God jul Isabella. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..