Nästa lördag!

När de första mailen trillade in i inkorgen, från er som redan har hunnit läsa ut Babyboost blev jag himla nervös!  Ni är ju dom första recensenterna och jag ville halvt blunda när jag läste första raderna … Men! Det gick ju bra och ni verkar ju gilla Babyboost. Försäljningen har gått väldigt bra och det gör mig såklart glad. Om ni vill köpa den i julklapp till en vän eller få er bok signerad så signerar jag på lördagen den 6 december (enda dagen) klockan 13.00 på Akadembokhandeln i Bromma Blocks och klockan 15.00 på NK:s bokavdelning, vore kul om ni kom! :- )

image

 1. Oslofru skriver:

  Superbra bok! Verkligen! 😀

  Jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa om en tävling på min blogg, där man har chans att vinna en bilbarnstol till ett värde av 3000kr! Gå in och kika vet jag 😉

  Kramar

 2. Mia skriver:

  Jag jobbar då .. väldigt tråkigt, skulle vara riktigt kul att få träffa dig och köpa boken och få den signerad. Men men kommer väl fler gånger i livet 🙂
  http://www.mijaas.blogg.se

 3. Emelie skriver:

  Älskar babyboost!! Jätte fin mage du har!

 4. Em skriver:

  Jag läste ut boken samma kväll jag fick hem den och visst är det fantastiskt! Jag är nyförlovad och ser jag verkligen fram emot att både gifta mig och speciellt nu att bilda familj. Tusen Tack för en kanon blogg och en magisk bok. All lycka till dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..