ANNONS

1:a advent & mardrömmar

/

Ingen har väl missat att det är första advent idag! Så himla mysigt. Dock så har jag redan julkänslan i kroppen. Vi har hittills satt upp julstjärnor i fönstren, adventsljusstakar och sju-armade. Granen får vänta en vecka. Än så länge är allt vitt hemma hos oss, det röda får vänta lite. Hur har vi tillbringat dagen? Inte så juligt precis, vi har tagit en promenad ute, ätit hamburgare till lunch på Phils, jag har övningskört och så har vi storhandlat. Min ADHD fick sig ett spel inne på ICA maxi, tusen människor och alldeles för stor butik så min hjärna kokade över med att få med allt vi skulle handla, mat-listan fanns i ”Odds huvud” och det är en mardröm för mig som behöver en lista och följa. Sedan blev det lite mycket med att få upp allt på bandet, betala och packa. Det är svårt att förklara vad det är som sker men efteråt grät jag i bilen på väg hem. Typiskt. Nu blir det att shoppa mat på nätet ett tag framöver.

image
IMG_0480
image

… Förresten, nu har mina graviddrömmar börjat komma och det är exakt samma drömmar som när jag väntade Gillis. Jag har hört att många som väntar barn drömmar att ens partner ska lämna än och precis det drömde jag mardröm om varje dag under halva graviditeten. Hemskt! Inatt kom mardrömmen tillbaka, Odd skulle separera just nu innan jul och jag var helt förstörd. Och på allt elände i drömmen så drömde jag min andra mardröm i samma dröm, den är också återkommande. Och det är att jag inte har någonstans att bo. Det grundar sig i att jag är ett skilsmässobarn och inte riktigt fick det att fungera hemma hos någon. Trots att jag är inne på min fjärde bostadsrätt och har gått i terapi för allt jag varit med om så fortsätter den att spöka. Galet!

Är det någon annan gravid där ute som har mardrömmar om att bli lämnad? 

73
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00