ANNONS

Julbord!

/

Idag är det dags för julbord! Herregud så taggade vi är här hemma. Jag åt två smörgåsar vid sju när jag klev upp med Gillis, hade mått dåligt annars men Odd har hållt sig hela förmiddagen för att liksom kunna bunkra upp under julbordet vid tolv. Det är årets första julmat och jag ser mest fram emot köttbullar, prinskorvar, skinka, rödbetssallad och janssons frestelse. Sill gillar jag faktiskt inte. Däremot ska jag äta knäck så det stänker om det till efterrätt. Vi ska möta upp våra vänner och ha julbord tillsammans, känns som ett perfekt sätt att välkomna första advent imorgon.

IMG_438948292-1
IMG_438948292-2

Jag kör en julinspirerad stickad klänning dagen till ära, från Lindex. Inomhusballerinas Flattered

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00