Min förmiddag

Jag hann inte blogga imorse, första mötet var redan åtta imorse och så har förmiddagen gått i ett. Idag är jag på Spotlifes fina vindskontor på Stureplan. Vi har haft möte med en fantastiskt cool tjej som kommer över till oss snart. Efter det kom min assistent hit och så gick vi igenom kommande veckors jobb som väntar. Det är väldigt mycket media bokat, tv och tidningsintervjuer. Och den 6e december signerar jag min bok Babyboost i Bromma Blocks kl 13.00 och på NK klockan 15.00. Det ska bli himla roligt. Nu ska jag äta lunch med Aram och prata Spotlife och sedan väntar en intervju med en föräldrartidning och sedan ska jag filma efter hela middagen. Kul fredag!

IMG_438863500-3
IMG_438863500-2

Jag har på mig en klänning från Esprit och stövlar från Tommy Hilfiger/Boozt

.. Glöm inte att besöka Spotlifes nya hemsida, den är så fin!

 1. Hej Isabella!
  En fråga:

  Bloggen är ditt primära jobb tillsammans med skönhetsvård och Flattered. Du skriver ”Det är väldigt mycket media bokat, tv och tidningsintervjuer.”. Hur resonerar du kring mediaframträdanden/intervjuer, hur mycket tid kan du lägga på detta? Och räknar du det som en del av ditt jobb och/eller har du bestämt att du har en viss tid per år då du har mer media-tid? Att synas på diverse media måste ju vara ovärderligt för att kunna nå ut till fler samtidigt som det tar tid från dina primära uppgifter.

  Ta hand om dig!
  Glada hälsningar,
  Josefine

 2. Malin skriver:

  Jag läste ut baby boost idag och den var såå bra! Kände igen mig i mycket och det är verkligen sånt man inte pratar om med andra och det är så synd tycker jag. Jag både skrattade och fick tårar när jag kände igen situationerna då jag själv är mamma (21 år).

 3. Maria skriver:

  Nellie Berntsson och paow !!!!

 4. Anna skriver:

  åh jaaaaaaaaaa!! NB!! Nu kommer jag äntligen ha alla mina favvo-bloggare på samma ställe. HURRA!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..