ANNONS

Min förmiddag

/

Jag hann inte blogga imorse, första mötet var redan åtta imorse och så har förmiddagen gått i ett. Idag är jag på Spotlifes fina vindskontor på Stureplan. Vi har haft möte med en fantastiskt cool tjej som kommer över till oss snart. Efter det kom min assistent hit och så gick vi igenom kommande veckors jobb som väntar. Det är väldigt mycket media bokat, tv och tidningsintervjuer. Och den 6e december signerar jag min bok Babyboost i Bromma Blocks kl 13.00 och på NK klockan 15.00. Det ska bli himla roligt. Nu ska jag äta lunch med Aram och prata Spotlife och sedan väntar en intervju med en föräldrartidning och sedan ska jag filma efter hela middagen. Kul fredag!

IMG_438863500-3
IMG_438863500-2

Jag har på mig en klänning från Esprit och stövlar från Tommy Hilfiger/Boozt

.. Glöm inte att besöka Spotlifes nya hemsida, den är så fin!

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00