ANNONS

Älskade Odd

/

… Hemma! Sista inspelningen gick bra, ni kommer att få se senare vad det handlar om. Förresten, skulle ni tycka att det var roligt om jag var med i Gravid vecka för vecka? Odd med kanske från hans pappa-perspektiv? Jag har fått den förfrågan, egentligen är mina dagar fullspäckade med jobb men om ni skulle tycka att det var kul att följa graviditeten mer så ställer jag upp!

IMG_438876878

Alfred och jag kör! Om jag får skryta lite om mig själv så sätter jag ofta det mesta jag gör på första försöket. Knepet är att skippa plugga och memorera manus utan istället gå igenom det jag ska säga lite snabbt och tänka på budskapet jag vill få fram. Då brukar orden landa av sig själv.

IMG_438881565-1

När jag kom hem så hade världens bästa man satt på Carnitas som ska koka i några timmar. Verkligen god fredagsmiddag. Carnitas är typ som chili fast gjord på fläskkarré och coca cola i istället för öl!

IMG_438881565

Odd hade även en överraskning till mig. Han kom med en tjock bunt tidningar och spa-produkter! Jag älskar tidningar, allt från inredning till skvaller och blev jätteglad, det är avkoppling för mig att läsa och bläddra i. Dock kom jag på varför jag fick alla tidningar:

– Vad gullig du är älskling! Tack!
– Det var så lite så jag vet ju att du gillar att läsa sånt
– Hmm men du, är det så att du vill spela tv-spel ikväll eller?
– Eh .. Ja jag tänkte om du ändå ska läsa så kan ju jag spela?

Jag älskar dig!

169
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00