Julklappar!

Odd tycker att det är fruktansvärt svårt att köpa julklappar till mig .. ”Du har ju redan allt” är en mening han brukar slänga sig med. Men så är det verkligen inte. Jag är urdålig på att shoppa och spendera pengar på mig själv. Till andra är det busenkelt. Men nu har jag klurat och kommit fram till en massa fina julklappar jag gärna får, så här älskling, det är bara att inspireras :- )

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 10.50.13

1. Jag älskar Clarins läppbalm, de gör läpparna mjuka och ger en fin färg/glans. 2. Örngott från Melly Moon! Ett nästintill magiskt örngott som ger håret lyster och motverkar rynkor i ansiktet (låter för bra för att vara sant så jag måste ju testa). 3 Jag har en vas-graving tror jag, i koppar från Bloomingville/Royaldesign. 4. Hårborstarnas drottning, The Mason Pearson. Det är på tiden att jag slutar använda bara kam. 5. Fina och prisvärda skålar från H&M Home. 6. Vägglampa från Örsjö Belysning/Royal Design. Den är så fin. Gillis bara drar i alla golvlampor så vi behöver ha några på väggen istället. 7. Andreas Normans bok 9,3 på Richerskalan, om tsunamin. 8. Klocka från Triwa. 9. Lyxiga lakan från Svenska Southeast.se. 10. Sminkborstar från Aerin.

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 11.16.30

11. Förvaring i skinn, tex för nycklar eller smycken, Palmgrens. 12. Bestick från One/Royaldesign, 13. Armband med hästskor från Maxandchloe.com 14. Fin tvättkort från Rum21 (vi har en trasig korg nu), 15. Ännu en vacker vägglampa från Watt&Veke/Royaldesign. 16. Smyckesskrin från Palmgrens.se, 17. Lyxiga handdukar från Lexington. 18 & 19 Vaser från Ilva

  1. hanna skriver:

    Hej kan någon SNÄLLA svara på vart man kan köpa sminkborstarna och online då menar jag??!

  2. Emilia skriver:

    Mason Pearson är den bästa hårborsten du kan ha! Jag har tjockt lockigt hår och var oerhört håröm som barn så min mamma kom hem med en till mig när jag var 6… Helt galet, men nu har jag haft den i snart tolv år! Använder den varje dag och den är lika bra idag som när den var ny.

  3. Evelinn skriver:

    Jadu, kan tänka mig att allt det är skulle sitta så himla bra!

  4. Boken finns på Tradera just nu för 45kr om tsunamin. Den är läsvärd. Din bodylotion luktar så gott. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..