Jul-feeling

God morgon på er!

Idag har jag en vanlig kontorsdag utan möten, bara en massa administrativt så jag skippade smink. Himla skönt. Jag har ett sånt där fredagspirr i kroppen trots att det är torsdag och så känner jag lilla S mer och mer i magen. Riktig wow-känsla. I helgen ska vi julpynta hemma, sätta upp julstjärnor i fönstren och adventsljusstakar. Julgranen får vänta ett tag till. Ni erfarna småbarnsföräldrar, finns det någon superjulgransfot som håller julgranen uppe stadigt om en liten kille skulle få för sig att vilja dra lite? Risken är stor. Det blir inga julgranskulor i glas i alla fall, den saken är säker. Sedan vill jag baka! Lussekatter och knäck. Herregud så gott det är, och så vill vi boka in oss på något julbord snart. Många har som regel att äta julmat först vid jul men jag vill hellre börja äta julmat nu och hela december ut. Jag menar, det finns inget godare än egna köttbullar, rödbetssallad, skinka och janssons frestelse … Gah vad jag älskar julen! I natt kom jag även på vad Odd ska få i julklapp. Förra året fick han en Playstation 4 och han såg ut som ett barn när han öppnade klappen, riktigt lyckat.

Bild 2014-11-27 kl. 10.01 #7

Armband från min kollektion för VJ1890, finns hos Smycka och Hallbergs

 1. /nina skriver:

  Min sambo har också ADHD, vad är ditt eller Odds bästa ”tänka på”-tips till oss som är partner/lever till någon med adhd 🙂

 2. Lovisa skriver:

  Hej!
  Jag jobbar på en inredningsbutik o vi har fått in en julgransfot från skeppshult. Den är i gjutgjärn o formad som en stjärna. Oerhört bra och stabil! Vi har en maffig kungsgran i den och den står riktigt bra i den. Kram!

 3. Minna skriver:

  En julgransfot från Skeppshult!!!!!

  Ser ut som en stjärna, tung då den är i gjutjärn! Och stabila skruvar att dra åt med. Superbra!

 4. Lisa skriver:

  Jag kan varmt rekommendera Vaxholms Kastells julbord…Stockholms bästa enligt mig! 🙂
  Mysigt att åka båt från stan också…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..