Vecka 21

.. Vecka 21 idag! Himla häftigt. Magen börjar mer och mer för flytta sig utåt och blir hårdare. Mitt supergravida-jag håller i sig och jag mår toppen. Inga krämpor, ingen trötthet eller något som gör ont. Allt är som vanligt och jag håller tummarna för att det fortsätter så ett tag till. Det jag har börjat med nu på rutin är knipövningar. Varje dag så gör jag några övningar. Varierar mellan att knipa snabba och korta och så gör jag det 5 x 3 rep med att knipa 5 x 3 så länge som jag kan. Många tycker att det är svårt att hitta rätt, det är verkligen olika för alla men jag hittar lättast rätt genom att tänka ”att det går en hiss upp i slidan”. Låter knäppt men det fungerar väldigt bra.

IMG_0302

Mitt matsug är som vanligt också. Min hunger är som alltid, jag äter lite mer frukost på morgonen och ser till att få i mig mellanmål mellan måltiderna för att hålla ett jämt blodsocker nivå. Mina järnvärden är bra men jag dricker ändå en c-vitamin/järn-brustablett varje dag. Den är god så det gör ingenting. Jag får många frågor om vikten och det är alltid lite känsligt ämne. Jag har bara gått upp ett kilo hittills men jag har verkligen inga restriktioner utan äter allt och lite till men jag tror att det handlar om att jag rör på mig hela tiden. Promenader och lek. Med Gillis gick jag upp 14 kilo och det flesta av dom var i slutet. Jag antar att det blir likadant denna gång.

IMG_0304

Jag är nog med att ta hand om kroppens hud. Dels för att jag är så himla torr nu när det blir kallt. Jag skrubbar mig 1-2 gånger i veckan med LCC:s Velvet Dream, använder min duscholja Liquid Gold och kör min gravidolja Grow & Glow (tack du underbara läsare för tips av namn, hör av dig så skickar jag dig produkter som tack!) på magen, bröst, rumpa och lår. Den gör huden återfuktad, viktigt när den tänjs.

IMG_0303

… Gravidoljan kommer ut om några veckor! Jag har kör mitt fabriksprov under hela graviditeten. Jag är så kär i den. Jag meddelar er när den är ute om ni vill testa den 🙂

Föresten ska någon på Mammaboosten ikväll? Jag är på plats med mina böcker och kommer att signera innan showen drar igång. Jag ser verkligen emot det. Petra Mede är så rolig.

 1. felicia skriver:

  åh snälla bella få din grow and glow att komma ut på marknaden fort!! jag har fått massa bristningar trots insmörjning (går in i v.20 på söndag och väntar min första) jag har testat endel och nu känner jag att LCC produkterna måste hjälpa mig! följt dig på insagram ett tag och när jag såg du var gravid igen så kände jag att det kunde vara kul och skönt och läsa någonannans upplevelser kring det. jag fastnade helt enkelt i din blogg också. så tack!

 2. Erika skriver:

  Vilka superfina underkläder! Vi har ungefär samma kroppsform, så vore roligt om du ville berätta vart de är ifrån. Tycker nämligen det är svårt att hitta fina bhar som också sitter bra, men du verkar verkligen hitta de perfekta!!

 3. Ida skriver:

  Åh jag måste verkligen testa den oljan.
  Jag plussade i morse, så himla lycklig över det.
  Jag är redan överviktig och har en del bristningar, så jag vet att jag kommer få fler under resans gång. Tänkte innan jag gick in på din blogg att jag behöver köpa en olja längre fram. 🙂
  Toppen!

  Kram Bella!

 4. Cilla skriver:

  Hejsan!
  Detta inlägg skrev jag ang gravidoljan.

  Cilla den 10 september, 2014 kl. 17:12 skrev:
  Grow and glow tycker jag!

  Svara ↓

  Jag vet inte om jag var först och om det var mig du menade? Men det var jätteroligt att det blev det namnet!!

  Hälsningar Cilla

 5. Ellinor skriver:

  Hej! Tack för din underbart härliga bok, babyboost! 🙂 Kan du inte lägga upp en jämförelse-bild på magen, liksom graviditet 1 VS graviditet 2 i exempelvis v.21 ?? Hade varit kul och se om det är någon skillnad (pojk/flickmage) 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..