ANNONS

Vecka 21

/

.. Vecka 21 idag! Himla häftigt. Magen börjar mer och mer för flytta sig utåt och blir hårdare. Mitt supergravida-jag håller i sig och jag mår toppen. Inga krämpor, ingen trötthet eller något som gör ont. Allt är som vanligt och jag håller tummarna för att det fortsätter så ett tag till. Det jag har börjat med nu på rutin är knipövningar. Varje dag så gör jag några övningar. Varierar mellan att knipa snabba och korta och så gör jag det 5 x 3 rep med att knipa 5 x 3 så länge som jag kan. Många tycker att det är svårt att hitta rätt, det är verkligen olika för alla men jag hittar lättast rätt genom att tänka ”att det går en hiss upp i slidan”. Låter knäppt men det fungerar väldigt bra.

IMG_0302

Mitt matsug är som vanligt också. Min hunger är som alltid, jag äter lite mer frukost på morgonen och ser till att få i mig mellanmål mellan måltiderna för att hålla ett jämt blodsocker nivå. Mina järnvärden är bra men jag dricker ändå en c-vitamin/järn-brustablett varje dag. Den är god så det gör ingenting. Jag får många frågor om vikten och det är alltid lite känsligt ämne. Jag har bara gått upp ett kilo hittills men jag har verkligen inga restriktioner utan äter allt och lite till men jag tror att det handlar om att jag rör på mig hela tiden. Promenader och lek. Med Gillis gick jag upp 14 kilo och det flesta av dom var i slutet. Jag antar att det blir likadant denna gång.

IMG_0304

Jag är nog med att ta hand om kroppens hud. Dels för att jag är så himla torr nu när det blir kallt. Jag skrubbar mig 1-2 gånger i veckan med LCC:s Velvet Dream, använder min duscholja Liquid Gold och kör min gravidolja Grow & Glow (tack du underbara läsare för tips av namn, hör av dig så skickar jag dig produkter som tack!) på magen, bröst, rumpa och lår. Den gör huden återfuktad, viktigt när den tänjs.

IMG_0303

… Gravidoljan kommer ut om några veckor! Jag har kör mitt fabriksprov under hela graviditeten. Jag är så kär i den. Jag meddelar er när den är ute om ni vill testa den 🙂

Föresten ska någon på Mammaboosten ikväll? Jag är på plats med mina böcker och kommer att signera innan showen drar igång. Jag ser verkligen emot det. Petra Mede är så rolig.

66
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00