Mammaboosten

Ikväll är Sheila och jag på Mammaboosten, jag medverkade i ett klipp tidigare så jag fick en inbjudan. Himla kul kväll och Petra Mede är så fantastisk, min nya idol! Jag hann med att signera lite böcker innan också. Kul med en kväll med fokus på mammor!

image

 1. Sigrid skriver:

  Hej Bella!
  Jag har just blivit mamma och har precis läst klart din bok! Tyckte att den var väldigt bra, kände igen mig och tyckte att den var rolig att läsa, skrattade högt flera ggr. Du är alltid så orädd att ta upp och prata om saker som de flesta inte vågar erkänna lr prata om. Jag funderar på en sak, du skulle skriva om din relation till din mamma och hur eran relation förändrades sen du själv blev mamma? eller var det i någon annan bok? Jag har själv haft lite knasig relation till min mamma och skulle jättegärna vilja läsa om din erfarenhet.
  Ha det så bra!
  Kram

 2. Malin skriver:

  Var var var har du köpt den underbara blusen!?!

 3. Riktigt fin blus och boken är ett måste att läsa! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..