ANNONS

Hjälp hemlösa i jul!

/

Skärmavbild 2014-11-25 kl. 19.25.30

Vi närmar oss jul och i dessa tiden dyker väldigt många bra kampanjer upp som gör oss människor lite mer givmilda till våra medmänniskor som inte har det så lätt. I Stockholm så har vi 2866 hemlösa, som sannerligen kommer att få fira sin julafton utan ett tak över huvudet och inget julbord att ta del av. Därför blev jag så glad över Fortums satsning där de dubblar varje bidrag på 50 kronor som de får in till kampanjen Ljusare Jul till förmån för Stockholms Stadsmission. Pengarna går till mat, kläder och en plats att vila. För att de hemlösa ska få en ljusare jul. Jag gick själv nyss in och tände en lampa på ljusarejul.se och smsade in 50 kronor som nu dubblerades och så delade jag den på min Facebook för att få fler att göra likadant. Jag blir alltid glad när stora företag gör sådana här satsningar, det gör skillnad på riktigt. Sprid gärna kampanjen så fler människor får hjälp!

Skärmavbild 2014-11-25 kl. 19.28.41

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00