Visa Vägen

[youtube width=”600″ height=”350″]https://www.youtube.com/watch?v=LysDCkS4Vz0[/youtube]

Här kommer ett klipp från när jag föreläste på Visa vägen-galan, jag berättar lite om min resa och ADHD!

 1. Ida skriver:

  Alltsa ah, Isabella. Jag hor bland vanner och familj att dom fortfarande ser dig som blondinbella, lite flamsig, en blond tjej som latsas och far alla sina pengar fran sin blogg. Vill bara skicka denna videon till alla som kritiserar och be dom lyssna.
  Du ar sa otroligt inspirerande, jag blir sa ledsen att jag inte kan ga pa en av dina forelasningar da jag bor och pluggar i England pa fulltid. Har hus har sa ar inte ens hemma langre perioder under sommaren. Skulle garna vilja se fler videos men forstar att det forstor syftet med att faktiskt ga pa forelasningarna.

  Men for en Business and Management pushar du mig att gora det basta for att bara kunna uppna en fraktion av det du gjort vid din unga alder.
  Forevigt tack for allt du gor, kommer alltid vara en supporter for det du gor.

 2. JoLi skriver:

  Vad duktig du har blivit. Nu hade du jätte bra röstanvändning, det märks att du har övat. Heja!

 3. Hej Bella!
  Såg precis ditt klipp och det grep tag om mig direkt. Jag har ett STORT problem och då menar jag STORT. Jag precis som du har mina diagnoser (älskar dom, men dom är kluriga). Jag har bloggat under en längre tid och det har gett resultat till en viss del. Företag och personer som bla. (Briska / Heineken / starclub) är intresserade av mig som person och bjuder in mig på nästan allt dom kan tänkas bjuda på. Idag ex. är det julbord med briska på Gamla Stadsarkivet på Riddarholmen.

  Politiker har intresserat sig för mina samhällsdebatter och stora engagemang i ungdomar. Idag står jag som nominerad till utbildningsnämnden (resultatet kommer ikväll).

  Jag har en idé om att starta upp en webbtidning för ungdomar och har redan skickat min idé till tidningen här i Norrtälje..

  Jag är godkänt jourhem och har ungdomar som bor hos mig som är placerade via socialen (underbart jobb)

  Men det känns hela tiden som det finns en stoppkloss. Jag kommer en bit på vägen och sen så försvinner allt framför mig som en dimma som lättare upp. Allt jag vill är att jobba med något kreativt, något som lyfter fram det jag är bra på och där jag kan utvecklas som person och faktiskt bidra med MASSOR till företaget jag jobbar för.

  Men en person som mig som gått den tuffa vägen (suttit på behandlingshem, växt upp under sämre förhållanden och missat skola och utbildning), det blir svårt för någon som mig att tackla sig fram på marknaden idag bland alla utbildade personer. Jag vet att jag är GRYM och skulle klara av vad som helst.. en superwoman som du kallar det.

  Har du något tips hur jag kan strukturera upp alla mina ideér? Hur promotar jag mig själv rätt till de personer som fångar ett intresse hos mig? Hur förverkligar jag mina drömmar när jag inte ha de rätta kontakterna? Det är så svårt. Känns så fruktansvärt onödigt att vara en tjej på 29 år med så mycket kreativt att ge och låta allt gå till spillo.

  Tack för en fin blogg med rätt inspiration ♥

  Angelica

 4. Josefin skriver:

  Hej!
  Jag brukar inte kommentera på bloggar värst ofta alls. Jag kände däremot att jag behövde uttrycka hur mäktig jag tycker att du är! Sverige behöver lite pepp och tro på livet dessa tider tycker jag. Det finns så mycket tråkigheter som händer överallt och om allt. För mig i min vardag ger du inspiration, motivation och ett jävlaranamma! Jag tycker att du är fantastisk för du visar att det går att vara lycklig och en FÅR vara lycklig. Jag respekterar dig otroligt mycket och jag hoppas att du fortsätter blogga många år framöver! Du är GRYM!

  Tänkte bara säga det, och jag hoppas att du verkligen tar åt dig det, för du förtjänar det! Jag får en gratis dos av allt jag skrev ovan i princip varje dag. TACK <3

  Kärlek från Norrland

 5. Fia skriver:

  Otroligt fin hårfärg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..