ANNONS

Pyjamasfamiljen

/

I vår familj så är det Gillis och jag som är dom morgonpigga. Därför blev jag lite förvånad när Gillis väckte mig sju imorse, vi kliver annars upp 5-6 så imorse låg jag och väntade på att han skulle vakna. Himla onödigt. Vi gjorde frukost (latte, vörtbröd och julskinka… Vi har redan tjuvstartat), tittade på Nyhetsmorgon och lekte. Jag har en lugn dag idag med endast två möten. Jag jobbar kväll i veckan och har långa dagar så jag kompenserar det med förmiddag med familjen. Jag ser fram emot en långpromenad ute och försöka få lite dagsljus, det är svårt att få under jobbdagar inne på kontoret. Jag ska förresten göra en önskelista inför julen och visa er, det kanske ger er lite inspiration.

image
image

Pyjamasfamiljen. Min är ifrån Victorias Secret och Gillis från Kappahl. Barnpyjamasar med dragkedja är de bästa som finns tycker jag. Gillis har storlek 86-92 nu.

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00