ANNONS

Älskar vardagen

/

Det kom ett roligt bud hem idag som gjorde Gillis väldigt glad hemma, det var egentligen en inbjudan men det var inte den som lockade utan alla ballonger i helium. Han har gått och dragit runt på ballongerna och busat med dom i en lång stund, himla kul. Nu blir det snart middag här hemma, ikväll ska faktiskt JAG laga mat. Det blir ugnsgratinerad falukorv med potatismos. Jag älskar den rätten.

Mina favorit-vardagsrätter jag helst äter här hemma:
1. Odd Köttfärssås & spagetti
2. Odds köttbullar med potatismos
3. Odds egna pytt i panna
4. Odd egna korvstroganoff
5. Odd egna chili eller carnitas

Visst är det trevligt med restaurangbesök och dyra viner men jag måste säga att vardagslivet slår lyxlivet alla gånger. Jag älskar våra kvällar med stök, skratt och en hel del gegg (Gillis) :- )

IMG_0271
IMG_0272
IMG_0273

1. Gillis med ballonger 2. Odd bloggar 3. Balkongen har fått ljus!

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00