Älskar vardagen

Det kom ett roligt bud hem idag som gjorde Gillis väldigt glad hemma, det var egentligen en inbjudan men det var inte den som lockade utan alla ballonger i helium. Han har gått och dragit runt på ballongerna och busat med dom i en lång stund, himla kul. Nu blir det snart middag här hemma, ikväll ska faktiskt JAG laga mat. Det blir ugnsgratinerad falukorv med potatismos. Jag älskar den rätten.

Mina favorit-vardagsrätter jag helst äter här hemma:
1. Odd Köttfärssås & spagetti
2. Odds köttbullar med potatismos
3. Odds egna pytt i panna
4. Odd egna korvstroganoff
5. Odd egna chili eller carnitas

Visst är det trevligt med restaurangbesök och dyra viner men jag måste säga att vardagslivet slår lyxlivet alla gånger. Jag älskar våra kvällar med stök, skratt och en hel del gegg (Gillis) :- )

IMG_0271
IMG_0272
IMG_0273

1. Gillis med ballonger 2. Odd bloggar 3. Balkongen har fått ljus!

 1. Cupcake skriver:

  Låter som att ni äter kött varje middag, hur ställer du egentligen dig till att köttkonsumtionen uppmanas att minskas? Hade varit superhärligt om du kunde vara en förebild för dina läsare om att välja allt mer grönt till mat!

 2. M skriver:

  Får gillis verkligen leka med de ballonger??? De är ju rosa? Får du inte panik?

 3. Sofie skriver:

  Hmmm, jag tror att jag får skicka min pojkvän på en matlagningskurs, så att han lär sig att laga mat och börjar tycka det är roligt, så slipper jag. Jag kan laga mat, men det är så TRÅÅÅÅKIGT!

  1. Jensi skriver:

   Om ingen av er tycker att det är roligt verkar det ju rimligt att ni lär er tillsammans! Laga mat tillsammans är så mycket roligare än att göra det själv – Gå på en kurs båda två vetja! 🙂

 4. Cecilia skriver:

  Som mamma till vild son och därför alltid en radarblick mot faror påslagen: se upp med möblerna på balkongen om Gillis är där så han inte far över räcket.

 5. D skriver:

  Hej Bella! Jag och min sambo har fått tag på en ny lägenhet i en ny stad, vi flyttar i februari. Är nu på konstant jakt efter inspiration för smarta lösningar gällande inredningen som dessutom skapar en mys-känsla. Jag vill gärna se mig själv hänga mer på balkongen än vad jag gör i dagsläget, sitta i solen om sommarkvällarna och så. Att sitta på en vanlig stol är dock inte jättebekvämt… Så såg jag er loungesoffa på bilden ovan! Vart har ni köpt den?

  Mvh D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..