I Lund

Jag är i Lund! Pingis och jag tog flyget nio imorse. Jag trodde att det skulle vara snöstorm men som tur verkar det inte ha nått Stockholm än. När vi landade så tog vi taxi till Kronans apotek, det är alltid lika kul att träffa personalen och höra hur det har gått och svara på frågor om det finns några. Nu ska vi iväg till ett annat möte, vi flyger hem vid fyra idag så snabba puckar.

image

Kashmirtröja från Ralph Lauren, jeans H&M, stövlar Tommy Hilfiger.

 1. Hej Isabella!
  Jag bor i Vasa i Finland och är väldigt nyfiken på dina produkter (läs: har varit det en längre tid). Det finns säkert många fler här som skulle vilja testa dem!

  Finns det några planer på att dina hud- och hårdvårdsprodukter skulle börja säljas i Finland också? Det skulle också vara jättekul om din smyckesserie kunde börja säljas här. I Vasa säljs exempelvis Laila Bagge-Wahlgrens smyckesserie i smyckesbutiken Salkari.

  Hoppas att man småningom kunde få gå till ett apotek/till någon skönhetsbutik (Kicks?) i Vasa och bekanta sig med dina produkter! 🙂

  Hälsn. Pernilla

 2. Vad roligt att du varit i Lund! Vad tycker du om staden? Bor själv i Lund och tycker det är en extremt mysig stad 🙂

 3. Evelina skriver:

  Hej! Jag undrar när i november du ska släppa din parfym? Hur länge ska vi få vänta?

 4. Martina skriver:

  Kommer schampoo ut i större förpackning. Älskar det, men önskar att man fick lite mer för pengarna då jag har tjockt och långt hår…och kan då tycka att priset för lilla flaskan blir för högt tyvärr :/

 5. Enmamma skriver:

  Det är för varmt för snöstorm här i södra Sverige än.. Blir ju bara regn när det är +5 c.. Ladda ner en väderapp tex smhi så har du koll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..