ANNONS

10 års jubileum

/

Nästa år i september så har det gått 10 år sedan jag startade min blogg. 10 år är helt galet men tiden har gått väldigt fort. Det är så häftigt att ni har kunnat följa med hela resan, från att jag fyllde 15, träffade första pojkvännen, fick ett brustet hjärta, började gymnasiet, hittade kärleken på nytt, hoppade av skolan, startade första bolaget och hela resan till bolag nummer elva, ni har sett mig dansa live i Lets Dance, jag har gift mig med Odd, fött Gillis och blivit MAMMA och är nu gravid med bebis nummer två. Helt enkelt så känner ni mig väldigt bra. Det vill jag fira med en megastor fest för flera tusen personer nästa år, ni får gärna hjälpa mig att fundera ut några galna idéer. Det ska vara gratis för alla bloggläsare och det ska vara årets fest. The sky is the limit!

presale1400x480

… Är det för mycket att hyra tele 2 arena? Eller alldeles lagom?!

46
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00