10 års jubileum

Nästa år i september så har det gått 10 år sedan jag startade min blogg. 10 år är helt galet men tiden har gått väldigt fort. Det är så häftigt att ni har kunnat följa med hela resan, från att jag fyllde 15, träffade första pojkvännen, fick ett brustet hjärta, började gymnasiet, hittade kärleken på nytt, hoppade av skolan, startade första bolaget och hela resan till bolag nummer elva, ni har sett mig dansa live i Lets Dance, jag har gift mig med Odd, fött Gillis och blivit MAMMA och är nu gravid med bebis nummer två. Helt enkelt så känner ni mig väldigt bra. Det vill jag fira med en megastor fest för flera tusen personer nästa år, ni får gärna hjälpa mig att fundera ut några galna idéer. Det ska vara gratis för alla bloggläsare och det ska vara årets fest. The sky is the limit!

presale1400x480

… Är det för mycket att hyra tele 2 arena? Eller alldeles lagom?!

 1. Sofia J skriver:

  Underbara Isabella! Det går inte annat än att älska din spontanitet, glädje och kreativitet! Kan jag så kommer jag gärna!

  Kramar till dig och din fina familj

 2. linnea skriver:

  Jag tycker att du ska ha en turne så vi i Göteborg också kan träffa dig, även något så vi under 18 kan träffa dig; -)

 3. Olivia skriver:

  Gud vad roligt! WOW! 😀 Skulle så otroligt gärna gå. Jag skulle verkligen uppskatta att det inte var 18 årsgräns då jag (och säkert många andra) fyller väldigt sent på året och i så fall inte skulle kunna komma… Förstår om det är nödvändigt med tanke på alkoholtillstånd osv men kanske går det att lösa på något annat sätt? Tack för all inspiration! Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..