ANNONS

Ofrivillig lugg

/

Bry er inte om finnen i pannan, det är inte den jag vill prata om. Jag upptäckte nämligen imorse att jag har fått en ofrivillig lugg längs tinningarna. På varje sida av pannan så har håret liksom kapats av? Jag har verkligen inte klippt det så, antar att det är graviditeten som gjort att det gått av. Förra graviditeten var jag befriad från håravfall, det kom inte heller när jag ammade utan efter jag hade ammat klart, alltså i somras. Men nu trodde jag liksom att håret skulle stanna på huvudet igen eftersom det ligger en bebbe i magen men fallet verkar fortsätta.

.. Fortsättning följer ….

IMG_4330.JPG

Ingen idé att fråga hur jag fick till palmen till frisyr, den skapades av knut + kudde + sömn

68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00