ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ofrivillig lugg

/

Bry er inte om finnen i pannan, det är inte den jag vill prata om. Jag upptäckte nämligen imorse att jag har fått en ofrivillig lugg längs tinningarna. På varje sida av pannan så har håret liksom kapats av? Jag har verkligen inte klippt det så, antar att det är graviditeten som gjort att det gått av. Förra graviditeten var jag befriad från håravfall, det kom inte heller när jag ammade utan efter jag hade ammat klart, alltså i somras. Men nu trodde jag liksom att håret skulle stanna på huvudet igen eftersom det ligger en bebbe i magen men fallet verkar fortsätta.

.. Fortsättning följer ….

Ingen idé att fråga hur jag fick till palmen till frisyr, den skapades av knut + kudde + sömn

68

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00