Fredag morgon

God morgon på er!

Jag har varit på kontoret sedan 07.30. Vi har ledningsmöte med Löwengrip Care & Color och telemöte med en av våra återförsäljare och sedan möte kring rekrytering av ny personal. Idag jobbar jag faktiskt bara till lunch idag och sedan ska jag hem och packa tilll Dubai. Min stylist kommer förbi och lämnar några plagg (himla lyx) och sedan kommer mamma och min lillasyster över samt min make up artist Fanny. Mamma har nämligen en stor sak ikväll, jag tror det kallas för provendi? Hon har läst klart en master och ska upp och ta emot en examen/diplom tror jag. Ska höra med henne exakt hur det går till, jag har inte så bra koll på universitetsaker men jag är otroligt otroligt stolt över henne.

Modigt att byta karriär och satsa på något som man verkligen brinner för.

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

Good morning everyone!

I’ve been in the office since 7:30. We had a leadership meeting with Löwengrip Care & Color and then a phone meeting with one of our retailers, followed by a recruitment meeting. I’m only working until lunch today and then I’m going home to pack for Dubai. My stylist is dropping off a few outfits (so great) and then my mum, younger sister and my make up artist Fanny are coming to mine. My mum has a big event tonight, I think it’s called provendi? She’s finished her masters and is going to get her degree. I’m going to ask her exactly how it works, I’m not very up to speed on university protocols but I’m incredibly proud of her.

It’s so brave to change careers and to go all in for something that you are really passionate about.

[/showhide]

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 08.29.16

Stylad Bella Vs osminkad Bella

 1. A Beautiful Lady and a Lovely Blog site for any Country.

 2. Marie skriver:

  Måste bara berätta att jag älskar din facebook-sida, riktigt bra är den!! Du ökar också sjukt mycket varje dag och det är jätte kul att se!!!!

  Ha en bra dag

  1. Lollo skriver:

   Håller med dig! Hennes fb är riktigt intressant, älskar att sidan har kvällens fråga, diskussioner, graviditeten och humor =)

 3. Nice! Hoppas ni får det bäst På er semester :D. Och vad duktigt av din mamma!!

 4. Karin skriver:

  Och, om du undrar varför folk ibland skriver 2 likadana kommentarer, så är det för att man jätteofta efter man skickat en kommentar kommer till en errorsida eller bara tillbaka till din site, och tror att den första kommentaren inte skickades. Och så skriver man kommentaren igen, har själv gjort så, fast den första kommentaren kommer också fram….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..