ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mage vecka 17

/

Alltså aj!! Det spänner och har sig i magen. Magen blir då och då helt stel och jag vet ju att det beror på att livmodern drar ihop sig och ”testar” men jag hade glömt bort att det faktiskt gör lite ont. Igår fick Odd värma en handduk i micron när jag skulle sova för att lindra lite. Det är lite typiskt eftersom jag idag har en fullspäckad dag, klämmer in allt som går innan resan. Det bästa hade varit att dra ner på tempot och lyssna på kroppen men jag får försöka att ha ett inre lugn under dagen och andas på djupet trots att jag har mycket att göra. På lördag väntar trots allt en veckas semester.

Hur som helst! Jag är i vecka 17. Snart har jag gått halva graviditeten, helt sjukt. Imorse när jag vaknade kände jag bebisen röra på sig, så mysigt. För min del känns det inte riktigt som en fisk i magen utan mer känslan när man ska åka en bergochdahlbana och det liksom pirrar i magen och vänder sig, så känns det med en liten bebis i tycker jag. I gravidappen står det att bebisen kan höra oss. Försökte få Gillis att prata med min mage imorse men jag han ville mest slå på den.

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]Ouch! My tummy is all tense. Sometimes I can feel ti tense up and I know it’s because the womb is contracting and doing a ”trial run” but I’ve forgotten the pain. Yesterday Odd had to heat a towel in the microwave before bed to relieve the pain. It’s typical because I have such a busy day, I’m trying to cram everything in before the holiday. The best thing to do would have been to reduce the tempo and listen to my body but I’ll have to find some inner calm during the day and breathe deeply even though i have a lot to do.

From Saturday I’ll have a week’s holiday to recover.

Anyhow! I’m in week 17 now. I’m almost half term, crazy. This morning when I woke up I could feel the baby moving, it was so cool. I don’t think it feels like a fish inn your belly but more like the feeling when you’re on a roller coaster and your stomach kind of turns with excitement. In the pregnancy app it says that the baby can hear us now. I tried to get Gillis to talk to my belly this morning but he mostly wanted to hit it.

[/showhide]

Hur mår jag då? Jag är precis som vanligt förutom att livmodern spänner sig. Jag känner inte att jag är gravid för fem öre. Jag är pigg, glad och har en massa energi. Hade jag inte känt bebisens rörelser och livmodern så hade jag inte känt att jag väntat barn. Inget sug, jag är inte heller mer hungrig än vanligt. Vågen står på samma siffra som inskrivning. Magen ligger lägre ner än förra men sådant säger ju inget. Den 18 november ska vi kolla kön .. Såklart ska ni får reda på vad vi väntar längre fram :- )

Har på mig ett par mamma-skinnbyxor från Mom2mom, linne från Bread & Boxers, Flattered och en gravidkofta från Mamalicious/Babyshop. Babyshop har idag och fram till söndag en mid season-kampanj på mammakläder, 30 % på många märken. Ni hittar länken här!  

50

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00