För några månader sedan så berättade jag att jag hade hittat en app där man kunde inreda med en massa kända märken. Tror faktiskt att det var någon av er som tipsade mig om appen på ipad. Efter att jag hade skrivit om den så frågade Neybers om jag ville lägga in Löwengrip Care & Colors produkter samt Flattered … Om jag ville?! JA. Så nu när allt släpptes så har jag nördat mig på kvällarna och inrett ett badrum och en hall med våra produkter. Jag gillar verkligen appen, det är ett bra sätt att testa sina inredningsidéer innan man förverkligar dom på riktigt. Nästa rum som ska inredas både på Neybers men främst i verkligheten är där Gillis syskon ska bo så småningom. Lilla rummet får fortsätta vara ett kontor de första månaderna i och med att bebisen kommer att ha sin säng i anslutning till min säng (denna gång ska det vara smidigt och slippa kliva upp varje gång). Åh! 🙂

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

A few months ago I told about this app I’d found that lets you decorate your house with all these famous brands. I think one of you recommended it. After I’d written about it Neybers asked if I wanted to add Löwengrip Care & Color’s products and Flattered… Erm, YEAH? So since it went live I’ve been nerding out and decorating with my products. I really like the app, I think it’s a good way to visualise your ideas. The next room that I’ll be testing out on Neybers is Gillis’ siblings’ room. The little room will continue to be an office for the first few months because the baby’s bed will be attached to mine (it should be easy, so that I won’t have to get up every time). Oh! 🙂

[/showhide]

IMG_3741-0.JPG

IMG_3743.JPG

IMG_3742.JPG

 

.. Jag insåg att jag gick in i vecka 17 idag…! Sånt här glömde jag aldrig med Gillis men nu går tiden så ruskigt fort. Magbilder samt graviduppdatering kommer imorgon istället! 

LOADING..