How To Cover Acne

Förra veckan visade jag min gravidacne och det berörde många. Självklart ska man acceptera hur hyn ser ut och inte låta det stoppa allt man vill göra i livet. MEN helt ärligt, ibland vill man faktiskt bara sminka över allting och helst så bra att faktiskt inte syns. Jag tog hjälp av Fanny, min make up artist och hon berättar hur hon sminkar mig och ger en hel del tips kring bra täckande!  Glöm inte att prenumerera på min Youtube – kanal för fler nya klipp. 🙂

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

Last week I showed a picture of my face without make-up and how my pregnancy has made my acne worse. Of course it’s important to accept the way that your skin looks and not let it get in the way of how you live your life. BUT in all honesty, sometimes you just want to cover up and ideally do it so well that you can’t tell you have acne at all. I asked Fanny to help me, my make-up artist, and she gives a tutorial on how she covers my skin and has a lot of good tips! Don’t forget to describe to my Youtube channel for more clips 🙂

[/showhide]

[youtube width=”500″ height=”444″]https://www.youtube.com/watch?v=FhRx7heirBs[/youtube]

 

 1. Cecilia skriver:

  WOW! Jag inser att jag har gjort fel under alla år. Provade att dutta på krämen istället och det blev MYCKET bättre. Kunde till och med täcka över ett sår som jag ville täcka över. Det funkade. Tusen Tack för ett värdefullt tips.

 2. Ronja skriver:

  Hej din lilla solstråle!
  Älskar din blogg den är verkligen kanon, som du!
  Bra video! Tycker att det är viktigt att man kan gå osminkad även fast att man har accne men tyvärr finns det dem som inte har det självförtroendet! Alla är fina oavsett vad!
  MEN man kan ju känna sej lite snyggare med smink på.

  Tack tack för en underbart fantastisk blogg Bella!

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 3. Tack för din blogg Isabella! Det här låter kanske jättelöjligt men, det är så ofta som du gör min dag. Jag går upp på morgonen, dricker en kopp te och läser din blogg. Du inspirerar mig och sätter standarden för dagen! Så tack! Fortsätt vara fantastiska du.

 4. Nina skriver:

  Provade lägga foundation på detta sätt och fick bättre resultat än någonsin! Tack för det! ? mer sminkvideor! Tipsa gärna om vilka foundation man ska använda också..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..