ANNONS

How To Cover Acne

/

Förra veckan visade jag min gravidacne och det berörde många. Självklart ska man acceptera hur hyn ser ut och inte låta det stoppa allt man vill göra i livet. MEN helt ärligt, ibland vill man faktiskt bara sminka över allting och helst så bra att faktiskt inte syns. Jag tog hjälp av Fanny, min make up artist och hon berättar hur hon sminkar mig och ger en hel del tips kring bra täckande!  Glöm inte att prenumerera på min Youtube – kanal för fler nya klipp. 🙂

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

Last week I showed a picture of my face without make-up and how my pregnancy has made my acne worse. Of course it’s important to accept the way that your skin looks and not let it get in the way of how you live your life. BUT in all honesty, sometimes you just want to cover up and ideally do it so well that you can’t tell you have acne at all. I asked Fanny to help me, my make-up artist, and she gives a tutorial on how she covers my skin and has a lot of good tips! Don’t forget to describe to my Youtube channel for more clips 🙂

[/showhide]

[youtube width=”500″ height=”444″]https://www.youtube.com/watch?v=FhRx7heirBs[/youtube]

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00