ANNONS

Frukostmöte

/

Dagen började med ett frukostmöte 7.30 på Rörstrandsgatan med Flattered. Vi har gått igenom mer kring vår utomhusballerina som kommer nästa år samt färgerna för nästa hösts inomhusskor. Det är alltid lite märkligt att behöva planera så lång tid men det är produktionen som tar tid. En rolig sak är att vi kommer att ta fram en ekologisk sko i svenskt skinn! Den längtar vi efter.

IMG_3732.JPG

Nu väntar ett marathon av möten fram till 14.00 då jag ska ta Gillis för Odd ska iväg. Jag tänkte passa på att köpa lite saker som vi behöver till Dubai. Gillis behöver en badring som han kan ”sitta i”, ett par lätta skor att gå i, barnalvedon, vätskeersättning, solskydd, ett gäng vita t-shirts som är skönt att ha på sig i värmen etc. UV-dräkt och solhatt har vi till honom sedan tidigare. Packningslistan när man har barn blir betydligt längre. Det är 36 grader i Dubai just nu. Galet.[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]I started the day at 7:30 with a breakfast meeting at Rörstrandsgatan regarding Flattered. We’ve had a review of the outdoor shoe that we’re launching in the coming year and decided the colours for next fall’s collection. It’s weird to plan so far in advance but production takes time. Something fun – we’re producing a shoe with organic, Swedish leather! Can’t wait.

Now I have a morning full of meetings ahead. At 2 pm I’m looking after Gillis because Odd is busy. I’ll take him shopping for things for Dubai. Gillis needs a floatie, a pair of sandals, kids’ paracetamol, saline solution, sun block, white t shirts for the heat. We already have a UV suit. The packing list is so much longer with kids. It’s 36 degrees in Dubai atm. Crazy. [/showhide]

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00