Dagen började med ett frukostmöte 7.30 på Rörstrandsgatan med Flattered. Vi har gått igenom mer kring vår utomhusballerina som kommer nästa år samt färgerna för nästa hösts inomhusskor. Det är alltid lite märkligt att behöva planera så lång tid men det är produktionen som tar tid. En rolig sak är att vi kommer att ta fram en ekologisk sko i svenskt skinn! Den längtar vi efter.

IMG_3732.JPG

Nu väntar ett marathon av möten fram till 14.00 då jag ska ta Gillis för Odd ska iväg. Jag tänkte passa på att köpa lite saker som vi behöver till Dubai. Gillis behöver en badring som han kan ”sitta i”, ett par lätta skor att gå i, barnalvedon, vätskeersättning, solskydd, ett gäng vita t-shirts som är skönt att ha på sig i värmen etc. UV-dräkt och solhatt har vi till honom sedan tidigare. Packningslistan när man har barn blir betydligt längre. Det är 36 grader i Dubai just nu. Galet.[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]I started the day at 7:30 with a breakfast meeting at Rörstrandsgatan regarding Flattered. We’ve had a review of the outdoor shoe that we’re launching in the coming year and decided the colours for next fall’s collection. It’s weird to plan so far in advance but production takes time. Something fun – we’re producing a shoe with organic, Swedish leather! Can’t wait.

Now I have a morning full of meetings ahead. At 2 pm I’m looking after Gillis because Odd is busy. I’ll take him shopping for things for Dubai. Gillis needs a floatie, a pair of sandals, kids’ paracetamol, saline solution, sun block, white t shirts for the heat. We already have a UV suit. The packing list is so much longer with kids. It’s 36 degrees in Dubai atm. Crazy. [/showhide]

 1. Bea skriver:

  Hej! Jag arbetar med babysim och simskola och skulle rekommendera, som några tidigare i feeden också skrivit, att inte köpa en badring som man kan sitta i utan en som bara är en ring. På så vis får Gillis lättare att simma själv (med vuxen precis i närheten givetsvis) och ett bättre (men inte helt bra ändå) flytläge i vattnet. Jag skulle även rekommendera att köpa armpuffar som inte är uppblåsbara utan sådana som man kan trä av en ring i taget på för att åka svårighetsgraden. Gillis är så pass stor nu att det kan vara dags att verkligen öva kroppens balans i vattnet. Håll några fingrar under hakan i början men låt kroppen i övrigt vara fri. Allmäna tips vad gäller flythjälpmedel: 1. Var inte rädda att låta honom ”ramla” lite med badringen eller puffarna utan låt honom hitta upp i rätt läge själv. Givetsvis ska ni inte skrämma honom men det är bra om han får kämpa litegrann (2 sekunder i början). 2. Låt honom inte bli för van vid flythjälpmedlen eftersom han då kan tappa tron på sin egen flytförmåga och känna sig för begränsad i vattnet=> bada är tråkigt. Under en trettiominuterslektion brukar vi begränsa tiden med flythjälpmedel till 5 minuter.

  Hoppas ni får det bra i Dubai och att ni får en härlig tid i poolen tillsammans!

 2. Krista skriver:

  Vore kul med tips om hur ni fick tiden att gå på flygresan! HAr en ettåring och flyger till NY om en vecka, är lite nervös… Visst hade ni hittat en app han gillar?

 3. Fia skriver:

  Jag har letat i år(!) efter den perfekta konjaksfärgade utomhusballerinan, snygg att ha precis när det håller på att övergå från sommar till höst. Det är en färg jag skulle önska!

 4. Köp inte en sån badring som han kan sitta i för den ger barnet hel fel uppfattning om vattenläge och flytförmåga. Köp en ‘vanlig’ badring i mindre storlek. Säljs av simklubbar som har babysim o på en del badhus. Då kan han själv sparka m benen och förflytta sig i poolen o det ger bra vattenvana!

 5. lina skriver:

  Blir nog att sitta inne i luftkonditionerade utrymmen för dig om det är över 30 grader. Du klarade ju inte ens den svenska sommaren utomhus…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..