Jag sov från 21.30 till 08.30 idag, underbart! Odd gjorde en cappuccino medan jag flängde runt och gjorde ordning mig. Idag väntar roliga möten, först ut är att träffa Kronans apotek och gå igenom vårt sortiment för 2015 och efter det ska jag träffa en man som grundat en enorm hotellkedja. Fantastisk entreprenör och han har varit lite utav en förebild för mig. Efter det är de möte på Spotlife-kontoret och senare hos en pr-byrå. Roliga hopp med andra ord. Hörs om ett tag!

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

I slept from 9:30 to 8:30 today, wonderful! Odd made me a cappuccino while I ran around getting ready. Today I have a bunch of fun meetings, first of all I’m going to see Kronans Apotek to go through our product line for 2015 and after that I’m going for a meeting with a man who founded an enormous hotel chain. He’s an amazing entrepreneur that’s always been a bit of a role model for me. After that there’s a meeting at the Spotlife office and later a meeting with a PR agency. A fun mix, in other words. Talk to you later!

[/showhide]

IMG_3713.JPG

 1. Åh, ska du träffa Petter Stordalen- coolare människa finns inte!
  Har själv träffat han två gånger 🙂
  Även hans fru är otroligt driven och framgångsrik- också riktigt cool!

 2. Härligt med ordentlig sömn & det hade jag & min febriga dotter också idag för vi var så trötta. Jag tror att det är bland annat vädret som påverkar en. Lycka till med alla dina möten idag & ha en trevlig dag!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

 3. Sandra skriver:

  Vilken spännande dag! 🙂 Du inspirerar mig sjukt mycket, jag är själv på väg att starta upp en liten redovisningsbyrå och det känns sjukt nytt och läskigt men framförallt roligt med att starta upp sitt egna lilla företag ! Du gör det bra som har så många bollar i luften! 🙂 Ha en fin dag!

  1. Vad kul att du ska starta upp en redovisningsbyrå! Thumbs up! 🙂 Jag driver själv en redovisningsbyrå i Stockholm. Det tog mod att komma igång men det går bra och jag är mycket glad att jag gjorde det.

 4. Johanna skriver:

  Den cappuchinon såg inte dum ut 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..