ANNONS

Tisdag morgon

/

Jag sov från 21.30 till 08.30 idag, underbart! Odd gjorde en cappuccino medan jag flängde runt och gjorde ordning mig. Idag väntar roliga möten, först ut är att träffa Kronans apotek och gå igenom vårt sortiment för 2015 och efter det ska jag träffa en man som grundat en enorm hotellkedja. Fantastisk entreprenör och han har varit lite utav en förebild för mig. Efter det är de möte på Spotlife-kontoret och senare hos en pr-byrå. Roliga hopp med andra ord. Hörs om ett tag!

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

I slept from 9:30 to 8:30 today, wonderful! Odd made me a cappuccino while I ran around getting ready. Today I have a bunch of fun meetings, first of all I’m going to see Kronans Apotek to go through our product line for 2015 and after that I’m going for a meeting with a man who founded an enormous hotel chain. He’s an amazing entrepreneur that’s always been a bit of a role model for me. After that there’s a meeting at the Spotlife office and later a meeting with a PR agency. A fun mix, in other words. Talk to you later!

[/showhide]

IMG_3713.JPG

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00