Kronans huvudkontor

Det är alltid roligt att besöka Kronans apotek huvudkontor på Kungsholmen. Det är ett sånt otroligt stort bolag så alla processer, kampanjer och inköp tar lite tid. I början var det mycket för oss att sätta sig in i men nu har vi lärt oss allting om revideringsfönster och allt vad det heter. Jag tror alltid att det är en utmaning för stora bolag att jobba med entreprenörsbolag och tvärtom men båda kan lära sig otroligt mycket av varandra. Ni har ju undrat lite om varför vi inte är på stora gaveln längre på Kronans apotek och det är för att det är en kampanjhylla men nu i februari har vi bokat in oss igen.

Det blev ju så himla snyggt när alla våra produkter stod sist!

Förresten, vad tror ni om idéen att ta fram ett parfymfritt schampoo och balsam men även stylingprodukter som hårspray och torrshampoo, som har astma och allergiförbundets stämpel på sig? Finns det några av er som skulle uppskatta dom produkterna? 

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

It’s always fun to visit Kronans apotek’s head office at Kungsholmen. it’s such a huge business that every process, campaign and purchase order takes time. To begin with it was hard for us to wrap our head around but now we’ve learned everything about revision windows and all that jazz. I always think that it’s a challenge for big business to work with an entrepreneurial enterprise and the other way round but you can learn a lot from each other. You’ve wondered why we’re not in the same spot anymore but that’s because we were on a campaign shelf. We’ve booked ourselves back in that spot for February.

It looked so great with all of our products lined up there before!

By the way, what do you think about us developing an allergy-approved, scent-free hair series? Would any of you need those products?

[/showhide]

IMG_3717.JPG

IMG_3716.JPG

Lilla kulan på magen blir allt mer rundare. Min klänning är ifrån Mango/Boozt och skorna från Tommy Hilfiger, jag måste säga att Hilfigers skor oavsett vilka är alltid otroligt sköna.

 1. Ellinor skriver:

  Jaaaa! Speciellt saker man sprutar, som hårspray och torrschampo, vore toppen att ha som parfymfritt! Så slipper jag få en utskällning av min alleriska pojkvän varje gång jag står i badrummet och sprutar hahah

 2. Emelie skriver:

  Skulle uppskattas så mycket med parfymfria produkter!
  Kram❤️

 3. Linn skriver:

  JAAAA! Jag är allergisk mot parfym och önskar definitivt att utbudet på parfymfria produkter vore större..

 4. Sofia skriver:

  Jag skulle uppskatta ett schampo mot mjäll och torr hårbotten. Jag tycker om ditt schampo men jag behöver schampo mot mjäll och torr hårbotten så det skulle jag verkligen köpa om ni tog fram de produkterna! 🙂

 5. Sofia skriver:

  Jag skulle uppskatta ett schampo mot mjäll och torr hårbotten. För schampot är jättebra annars med jag som har mjäll och torr hårbotten kan inte använda det pga det. Så det skulle jag uppskatta! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..