ANNONS

Gravidförändringar

/

Alltså, något som sker varje gång jag är gravid (nu låter det som det är sjunde gången men ni förstår vad jag menar). Så är det att jag blir mörkhårig! Speciellt längst fram mot pannan! Där växer håret snabbare och speciellt på ena sidan blir det extra mörkt. Jag har alltid varit väldigt ljus, har ljusa hårstrån på benen och får färga fransarna och bryn om de ska synas. Men nu under graviditeten och även förra så har jag fått en helt annan hårfärg. Jag var hos frisören för fyra veckor sedan och nu är det verkligen en utväxt utan dess like! Är det någon som känner igen sig?

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

Ok, so there’s a weird thing that happens every time I’m pregnant (well now it sounds like it’s the seventh time, but you get what I mean). I get dark hair! Especially by my forehead. My hair grows faster there and there’s a path on one side that is especially dark. I’ve always had really light hair, have really fair hairs on my legs and have to dye my lashes and eyebrows. But during this pregnancy and the one before it my hair colour changes. I went tot he hair dresser four weeks ago but the roots show already! Does anyone else get this?

[/showhide]

Skärmavbild 2014-10-28 kl. 13.21.11

Ser ni hur mörkt det är närmast pannan till höger?!

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00